Black Friday 2018 la eMAG, Flanco, Altex, PC Garage, evoMAG și alții. Ghidul complet înainte de sărbătoarea reducerilor

O parte dintre comercianți au dat deja drumul campaniilor de reduceri, însă retaileri mari, precum eMAG, Fashion Days sau elefant.ro, vor lansa ofertele începând cu data de 17 noiembrie. Alături de ei sunt și magazine online ceva mai mici, însă cu oferte cel puțin la fel de interesante. Așa că, dacă nu cauți musai să-ți schimbi garderoba, să îți iei bijuterii de lux sau ceasuri, ori să schimbi prin casă televizorul, mașina de spălat sau frigiderul, poți opta să îți cheltuiești bugetul pentru Black Friday 2017 pe niște cărți, board games sau cadouri pentru prieteni și familie.

Black Friday 2017 la cărți și jocuri

De exemplu, pentru Vinerea Neagră din 2017, așa cum mai este supranumită ziua cu cele mai mari reduceri din an, cei de la Libris.ro au pregătit reduceri de până la 90%. În campania din acest an vor intra cam 90% dintre produsele de pe site, adică muzică, jocuri, cărți în limba română sau în engleză și cadouri.

Libris.ro a pregătit stocuri special achiziționate pentru Black Friday 2017, peste 80.000 de produse vor avea reduceri de până la 90%. Pentru această zi estimăm peste 10.000 de comenzi, respectiv peste 50.000 de cărți vândute”, ne-a precizat Laura Țeposu, directorul de dezvoltare și fondatorul Libris.ro.

Potrivit acesteia, toate comenzile plasate de Black Friday 2017 vor fi expediate de Libris în weekendul 17-19 noiembrie, astfel încât să nu apară întârzieri de livrare mai mari de 3-4 zile. ”Este important pentru noi să fie livrate cât mai rapid, astfel că ne-am pregătit resurse pentru a gestiona rapid toate comenzile. Este o bucurie să vedem că din ce în ce mai mulți români se îndreaptă nu doar către achiziția de haine sau electronice, clasicele Black Friday, ci acordă o importanță crescută și achiziției de carte. Mulți își "refac stocurile" de cărți pe care intenționează să le citească sau să le dăruiască și profită de reducerile mari pe care le propunem în contextul Black Friday 2017”, a mai spus Laura Țeposu.

Black Friday 2017 în România

eMAG Black Friday va începe pe 17 noiembrie și va fi sesiunea de reduceri pe care o așteaptă toată lumea. Între timp, cei de la flanco.ro au dat deja drumul la ofertele de Black Friday 2017, la fel și evoMAG.

Altex și PC Garage au campanii de genul ”cumpără acum la prețuri de Black Friday”, iar ceilalți retaileri probabil așteaptă data de 17 noiembrie pentru a da drumul reducerilor speciale. Vă ținem la curent când primim mai multe informații.

Photo by James Bold on Unsplash