Black Friday 2018 la eMAG, Flanco, Altex, PC Garage, evoMAG și alții. Ghidul complet înainte de sărbătoarea reducerilor

Black Friday 2017 aduce la CEL.ro peste 150.000 de produse cu discount - mai multe ca oricând, pentru a oferi mai repede cumpărătorilor săi cele mai mici prețuri din piață și o livrare cât mai rapidă.

Pentru o mai bună gestiune a evenimentului și pentru a crește numărul clienților mulțumiți de produsele pe care le achiziționează la prețuri foarte bune, retailerul online are o veste surpriză: începe Black Friday 2017 vineri, 10 noiembrie 2017.

CEL.ro declară că anul acesta are multe reduceri și se așteaptă ca numarul celor care vor prinde oferte să fie mai mare.

Clienții se vor bucura de un Black Friday (începand cu 10 noiembrie 2017) cu mii de reduceri la:

Magazinul online a început organizarea celui mai mare eveniment din e-commerece-ul românesc mai devreme, pregătindu-se din punct de vedere logistic mult mai bine, luând măsuri și găsind soluții pentru a gestiona în timp util livrarea tuturor comenzilor. Toate eforturile depuse de retailer au ca scop evitarea întârzierii comenzilor, estimând că livrarea medie se va face în minimum 1-5 zile. În plus, vineri 10 noiembrie și sâmbătă 11 noiembrie produsele pot fi ridicate de la sediu CEL.ro conform programului de pe site.

Black Friday 2017 în România

eMAG Black Friday va începe pe 17 noiembrie și va fi sesiunea de reduceri pe care o așteaptă toată lumea. Între timp, cei de la flanco.ro au dat deja drumul la ofertele de Black Friday 2017, la fel și evoMAG.

Altex și PC Garage au campanii de genul ”cumpără acum la prețuri de Black Friday”, iar ceilalți retaileri probabil așteaptă data de 17 noiembrie pentru a da drumul reducerilor speciale. Vă ținem la curent când primim mai multe informații.