Black Friday 2018 la eMAG, Flanco, Altex, PC Garage, evoMAG și alții. Ghidul complet înainte de sărbătoarea reducerilor

UPDATE: Produse ale căror stocuri s-au mai epuizat pe eMAG.ro. Se caută televizoarele, laptopurile și telefoanele mobile. Se vând foarte bine și electrocasnicele mici: sunt stocuri de aspiratoare, fiare de călcat sau aparate de făcut cafeaua care s-au terminat deja. Însă aveți de ales din alte branduri vândute de Black Friday la eMAG.

Sonerie smart cu cameră video

SSD Intel

Soundbar Samsung

Pachet de analize medicale - s-au vândut până acum 303 pachete de servicii medicale, iar o bună parte din oferte sunt încă valabile

Boxă portabilă

Expressor DeLonghi

La ora 12:21, valoarea comenzilor de Black Friday pe eMAG a trecut de 224 de milioane de lei. S-au vândut aproape 642.000 de produse, iar primele 3 localități, în funcție de numărul de produse vândute la mia de locuitori sunt Chiajna, Otopeni și Popești-Leordeni.

---

UPDATE: eMAG are încasări de peste 200 de milioane de lei din vânzările de Black Friday 2017 până la ora 10:55. S-au vândut toate mașinile din ofertă, 1,7 kg de aur, 37 de ceasuri și bijuterii de lux, 12 antichități, 93 de pachete turistice, 253 abonamente servicii medicale.

----

UPDATE: Iulian Stanciu spune că la ora 11 se va suplimenta stocul de produse disponibile la eMAG pentru Black Friday. Până acum, eMAG a vândut în valoare de 158,6 milioane de lei, peste 411.000 produse. S-au vizualizat 98,1 milioane de pagini și au fost 2,37 milioane de vizite.

---

UPDATE: În 15 minute vor începe livrările comenzilor făcute la eMAG de Black Friday 2017. Informația vine chiar de la Iulian Stanciu, CEO-ul companiei.

---

UPDATE! eMAG BLACK FRIDAY A ÎNCEPUT! Notificarea a fost dată în aplicație!

eMAG va da oficial startul la Black Friday curând, iar din catalog noi am ales 10 electrocasnice cu reduceri mari și prețuri bune pe care să le cumperi cât încă mai sunt pe stoc. Întreaga ofertă este disponibilă aici. Retailerul are oferte la întreaga gamă de produse, incluzând smartphone-uri, tablete, laptopuri, dar și electrocasnice.

În total, eMAG Black Friday înseamnă reduceri la 50.000 de televizoare, 60.000 de smartphone-uri, 25.000 de laptopuri, 20.000 de frigidere, 150.000 de electrocasnice mici, 200.000 de produse fashion, 150.000 de parfumuri și cosmetice, 150.000 de jocuri și jucării, 25.000 de anvelope, 150.000 de produse de casă și grădină, și multe altele.

Reduceri la electrocasnice la eMAG - frigidere

Prin lista cu frigidere disponibile la eMAG de Black Friday 2017 am remarcat o combină Heinner cu două uși. Aparatul aparține într-o bucătărie modernă, având un design foarte stilat. Are o înălțime de 1,78, clasa energetică A+ și are un preț bun. Va fi disponibil aici.

Combina frigorifică Samsung din catalog vine cu dozator de apă rece, este înaltă și are un aspect futurist. Promite eficiență energetică A+, iar prețul este unul bun. O veți putea cumpăra de aici.

O altă combină frigorifică găsită în lista cu oferte eMAG de Black Friday 2017 vine de la LG. Face parte din clasa energetică A++ și este cea mai înaltă dintre toate trei, având 1,90m înălțime. Are o reducere mare și va fi disponibilă aici.

Black Friday 2017 - Mașini de spălat la eMAG

Mașina de spălat de la Whirlpool este cea mai ieftină din catalogul trimis de eMAG și face parte din clasa energetică A+++. Are 1.200 de rotații pe minut și poate spăla până la 6KG de rufe deodată. O veți putea găsi aici.

Există și o mașină de spălat de la Samsung. Aceasta face parte dintr-o gamă premium, dar are și caracteristici de top. Poate spăla până la 8KG de rufe deodată și are funcția EcoBubble. O veți putea cumpăra de aici.

Și de la LG este o mașină de spălat în oferta eMAG de Black Friday 2017. Este vorba despre un model Smart, care se poate conecta la smartphone prin NFC. O puteți lua de aici, la un preț foarte bun.

Electrocasnice mici la reducere

Electrocasnicele mici sunt o categorie foarte importantă pentru eMAG, înregistrând cea mai mare creștere în ceea ce privește interesul consumatorilor. De Black Friday 2017, veți putea să vă luați un fier de călcat Tefal Ultragliss la un preț foarte bun. Va fi disponibil aici.

Dacă îți cauți un aspirator, există un model de Samsung ieftin care pare și bun. Este vorba despre un aspirator clasic, cu sac, și cu o putere de 750W care va putea fi cumpărat de aici.

Un ajutor de nădejde în bucătărie poate fi acest mixer de la Heinner. Are 6 viteze și bol de 5,5 litri și are un preț bun la reducere de Black Friday 2017 la eMAG. Va fi disponibil aici.

Iar pentru diminețile grele, când singurul lucru care te poate trezi este o cafea bună, există acest espressor manual Saeco. Are un preț foarte bun și va putea fi cumpărat de aici.