Black Friday 2018 la eMAG, Flanco, Altex, PC Garage, evoMAG și alții. Ghidul complet înainte de sărbătoarea reducerilor

Pe 17 noiembrie, o mare parte dintre cei mai mari retaileri de la noi vor lansa campania de reduceri. Sunt, însă, și o serie de comercianți care au deja oferte de Black Friday, iar campaniile vor continua până la finalul lunii noimebrie.

De exemplu, SevenSins.ro, un magazin online care vinde costume de baie și piese de lenjerie intimă, a pregătit pentru Black Friday 2017 produse care au discount-uri între 40% și 60%.

Așa că, dacă vreți să vă pregătiți deja costumele de baie cu care vă veți afișa pe plaje exotice în vara lui 2018, sau dacă vă gândiți să condimentați puțin atmosfera din budoar, intrați pe site-ul SevenSins.ro pentru a vă alege produsele pe care le doriți.

În oferta magazinului vor fi seturi de lenjerie, costume de baie, pijamale, corsete și alte piese de lenjerie intimă, așa că vă puteți înlocui lenjeria intimă plictisitoare cu piese de lenjerie provocatoare și pline de rafinament.

Modelele disponibile pentru lenjeria clasică vin cu un design rafinat și texturi prețioase. Paleta cromatică a seturilor de lenjerie intimă de pe SevenSins.ro aduc aminte de soare, căldură, primăvară. Nuanțele sunt pastelate, rose pudrat, lila sau rose piersică, dar sunt și produse în culori mai puternice, precum verde marin și burgundy, sau modele cu printuri florale, tip pasley, sau animal print. Pentru clientele car doresc linii clasice, nu lipsesc nuanțele neutre precum negru, crem și alb, care compun piesele de bază în garderoba oricărei femei.

Cristina Vasile, directorul general SevenSins.ro, ne-a precizat că se așteaptă la o creștere de 20% a încasărilor din perioada Black Friday 2017 comparativ cu anul trecut. SevenSins.ro este un magazin online specializat în vânzarea de lenjerie intimă, lenjerie intimă sexy și costume de baie. Din 2009, magazinul a vândut peste 150.000 de piese de lenjerie către 60.000 clienti din toată țara.

Black Friday 2017 în România

eMAG Black Friday va începe pe 17 noiembrie și va fi sesiunea de reduceri pe care o așteaptă toată lumea. Între timp, cei de la flanco.ro au dat deja drumul la ofertele de Black Friday 2017, la fel și evoMAG.

Altex și PC Garage au campanii de genul ”cumpără acum la prețuri de Black Friday”, iar ceilalți retaileri probabil așteaptă data de 17 noiembrie pentru a da drumul reducerilor speciale. Vă ținem la curent când primim mai multe informații.

Photo by Jeremy Bishop on Unsplash