Black Friday 2018 la eMAG, Flanco, Altex, PC Garage, evoMAG și alții. Ghidul complet înainte de sărbătoarea reducerilor

WatchShop.ro va participa pentru al șaselea an consecutiv la evenimentul Black Friday. Oferta din acest an va da posibilitatea clienților să achiziționeze ceasuri originale cu doar un leu.

WatchShop.ro pune la dispoziția clienților la ediția din acest an a Black Friday peste 1.200 de modele de ceasuri. Astfel, cei interesați, în afară de ceasurile la un leu, pot beneficia de reduceri de până la 75% la ceasuri originale aparținând unor mărci celebre, precum Fossil, Seiko, Festina, Orient, Tissot, Casio, Citizen, Swatch, Suunto, Sekonda, Accurist și altele.

„Pentru ediţia din 2017 a celui mai mare eveniment de shopping, care se va desfășura în intervalul 17 noiembrie (începând cu ora 00:00) - 19 noiembrie, ne-am pregătit cu o gamă mai variată de branduri şi preţuri pentru toate buzunarele. Una dintre noutățile de anul acesta este că vom oferi clienților noștri posibilitatea de a achiziționa ceasuri originale la 1 leu”, spune Dragoș Diaconu, CEO WatchShop.ro. „Estimăm că vânzările de Black Friday de anul acesta vor junge la 350.000 de lei, în creștere cu 30% față de ediția trecută a Black Friday”.

Serviciile completează oferta de discount-uri. Astfel, clienții vor putea beneficia de livrarea în maximum trei zile pentru produsele comandate și aflate pe stoc (livrare inclusiv în weekend), de posibilitatea de a deschide coletele la livrare, de ambalarea cesurilor pentru a fi oferite cadou, de gravură laser sau de retur gratuit timp de 365 de zile.

Clienţii care vor să nu mai aştepte însă până pe 17 noiembrie, pot achiziţiona ceasuri în orice moment, la preţ de Black Friday. Astfel, cei care cumpără acum, vor primi diferenţa de bani, dacă ceasul achiziţionat va avea un preţ mai mic de Black Friday. De asemenea, cei care se vor abona din timp la newsletter-ul WatchShop.ro vor afla înaintea tuturor care sunt produsele şi reducerile de Black Friday.

În această perioadă, programul showroom-ului va fi prelungit. Astfel, sâmbătă, 18 noiembrie, showroom-ul WatchShop.ro, din Bulevardul Banu Manta, Nr. 60, Sector 1, va fi deschis între orele 09:30 și 16:00.

Black Friday 2017 la eMAG și la alți comercianți

eMAG Black Friday 2017 începe pe 17 noiembrie și tot atunci încep reducerile și la alți retaileri, precum F64, Fashion Days, CEL.ro. Alți retaileri, precum Altex, evoMAG, Flanco, sau Telekom, deja au promoții active. Pe site-ul start-up.ro veți găsi toate detaliile despre cele mai bune oferte ale anului. Toate articolele scrise pe tema aceasta pot fi găsite aici, în secțiunea dedicată Black Friday 2017.