Orice firmă are nevoie de un decor frumos pentru a primi invitații și vizitatorii, iar la Vivre poți obține produse unicat și moderne la prețuri foarte bune de Black Friday 2018.

Află totul despre Black Friday 2019 la eMAG, evoMAG, Altex, Flanco și alții.

„Anual, Black Friday aduce circa 7% din cifra de afaceri, iar pentru această ediție site-ul este pregătit să susțină un trafic estimat de 2,5 ori mai mare față de aceeași perioadă a anului trecut. Avem sute de modele de canapele și covoare deja pregatite în stoc pentru a fi livrate imediat către clienți. Aceste două categorii, pe lângă cele de accesorii pentru casă, vor fi vedetele acestui eveniment. Black Friday este o adevărată desfășurare de forțe, care pornește de la alegerea celor mai potrivite produse pentru fiecare piață în care suntem, până la eficientizarea infrastructurii online și a resurselor logistice, pentru a susține cele peste 50.000 comenzi și traficul aferent”, a declarat Iulian Vegheș, VP of Marketing Vivre.

Iată câteva recomandări din oferta Vivre de Black Friday 2018

Cuib Nido Light Grey - dacă vrei să-ți faci sala de ședințe mai interesantă și să renunți la scaune, poți să cumperi un cuib care e ca un puf. Poți organiza ședințe informale în care oamenii să nu se mai plictisească la birou și să nu mai tragă chiulul. E redus la 500 de lei de la 1.500 de lei.

Măsuța de cafea Varm e potrivită pentru cei care vor să aibă un birou mai interesant și să o pună în mijlocul unui open space. Greutatea maximă suportată e de 15 kilograme. E redusă la 330 de lei de la 1.000 de lei.

Scaun Teddy Blue Classic - e redus la 480 de lei de la 740 de lei. E o opțiune foarte bună pentru a-ți decora noul birou sau un spațiu de coworking. De ce nu, poate fi folosit într-un colț de întâlnire sau într-o sală specială.

Scaun Lombardo Me White redus de la 190 de lei la 100 de lei e ideal pentru bucătării sau spații unde te duci și stai foarte puțin, cum ar fi o sală de conferințe video sau audio. E un scaun ușor, ieftin, dar rezistent. E o ofertă foarte bună de Black Friday 2018.

Black Friday 2018 la eMAG, Flanco, Altex, PC Garage, evoMAG și alții. Ghidul complet înainte de sărbătoarea reducerilor