Anul 2018 este aproape de final, însă mai ai ceva timp să-și pui la punct niște detalii privind ideea ta de afaceri pe care să o începi încă din primele zile ale lui 2019. Și dacă te găsești în postura de a fi la prima aventură de business, se poate dovedi a fi destul de greu să fii la curent cu tot ce ai de făcut ca proaspăt antreprenor.

Află totul despre Black Friday 2019 la eMAG, evoMAG, Altex, Flanco și alții.

Black Friday 2018 la eMAG, Flanco, Altex, PC Garage, evoMAG și alții. Ghidul complet înainte de sărbătoarea reducerilor

Din păcate nu există o rețetă perfectă pe care o poate replica fiecare nou antreprenor, iar într-o afacere e nevoie să testezi permanent și să vezi ce funcționează și ce trebuie schimbat. Totuși, te poți inspira din poveștile altor oameni de afaceri cu o experiență mult mai vastă. Iar unul dintre modurile în care poți face acest lucru este citind cărți de business. Am selectat câteva pe care le poți cumpăra la reducere de Black Friday 2018 de pe elefant.ro.

High Performance Habits: How Extraordinary People Become That Way, Brendon Burchard

În momentul în care lansezi o afacere, te identifici în totalitate cu acel business. După cum precizam mai sus, nu există o rețetă care să poată fi replicată de fiecare antreprenor. Așa că, unii dintre fondatorii de business ajung să aibă succes mai repede decât alți antreprenori și reușesc să își mențină traiectoria ascendentă perioade îndelungate de timp. Însă cum reușesc să facă asta? Burchard și-a propus să ne ofere răspunsul la această dilemă în acest volum. Dacă vreți să aflați cum reușesc alții să aibă succes, achizionați cartea la Black Friday pe elefant.ro

The Innovator's Dilemma, Clayton Christensen

Dacă vrei să afli mecanismele din spatele inovării, de ce nu reușesc să inoveze chiar companii care sunt lideri de piață pe segmentele lor, dar și cum pot profita antreprenorii de acest lucru, acest volum este un must-read. Îl poți cumpăra din oferta elefant.ro de aici.

The Lean Startup: How Today's Entrepreneurs Use Continuous Innovation to Create Radically Successful Businesses, Eric Ries

The Lean Startup este un volum clasic în rândul antreprenorilor, fie că sunt la început de drum sau au deja ceva experiență în lumea afacerilor. V-ați putea gândi la această carte ca fiind un ghid util pentru fondarea unei afaceri, mai ales că, în opinia lui Ries, un startup poate atinge succesul urmând niște proceduri foarte simple și bine puse la punct. În esență, poți învăța să ai o afacere de succes.

Poți cumpăra cartea lui Eric Ries la reducere de Black Friday 2018 pe elefant.ro.

The Everything Store: Jeff Bezos and the Age of Amazon, Brad Stone

Poate nu vei ajunge niciodată să fii în competiție cu Amazon (la dimensiunea gigantului, poate nici nu ar fi indicat să încerci să te iei la trântă cu el), însă cu siguranță ți-ai dori să ajungi să fii un om de business la fel de cunoscut și de succes precum Jeff Bezos, fondatorul Amazon. Poți învăța măcar puțin din strategia sa din acest volum pe care îl poți cumpăra de la elefant.ro.

Ego Is the Enemy, Ryan Holiday

Un antreprenor care devine prea înfumurat este posibil să ajungă să-și îngroape afacerea, iar cel mai puternic dușman al său devine chiar el. În momentul în care începi să te crezi ca fiind special, cel mai puternic și mai bun, ar fi indicat să găsești, totuși, puterea de a face un pas în spate ca să-ți regândești strategia. Trebuie să reții faptul că un antreprenor de succes este umil.

Cumpără acest volum ca să afli cum poți rămâne un antreprenor pe care partenerii vor dori să-l aibă alături mulți ani de acum înainte.

eMAG Black Friday: Catalogul de oferte și reduceri, sfaturi LIVE TEXT

Black Friday 2018 la eMAG și la alți comercianți

eMAG Black Friday 2018 începe pe 16 noiembrie și tot atunci încep reducerile și la alți retaileri, precum F64 sau Fashion Days. Alți retaileri, precum Altex, evoMAG, Flanco, sau Telekom, deja au promoții active. Pe site-ul start-up.ro veți găsi toate detaliile despre cele mai bune oferte ale anului. Toate articolele scrise pe tema aceasta pot fi găsite aici, în secțiunea dedicată Black Friday 2018.