Peste 100.000 de produse au reduceri speciale în Vinerea Neagră la CEL.ro. Am selectat câteva electrocasnice de bucătărie care să vă ajute să începeți ziua cu un mid dejun delicios.

Află totul despre Black Friday 2019 la eMAG, evoMAG, Altex, Flanco și alții.

Expressor automat DeLonghi Magnifica de Black Friday 2018

DeLonghi este un brand recunoscut pe segmentul expressoarelor de calitate. Iar acest model vă poate oferi cea mai bună doză de cafea pentru a vă începe dimineața în forță. Are sistem pentru prepararea cappuccino, puteți personaliza cafeaua (fie că vreți cu aromă puternică, sau mai slabă, preferați un ristretto sau un americano), și are, printre altele, și programe automate de clătire și decalcifiere.

Va fi un adevărat deliciu să beți cafeaua preparată de acest expressor, fie că îl veți cumpăra pentru casă sau pentru birou. Iar prețul este la fel de apetisant: expressorul DeLonghi costă 1.399 de lei în oferta CEL.ro, redus de la 3.004 lei. Îl puteți cumpăra de aici.

Aflați mai multe detalii despre oferta de Black Friday 2018 la CEL.ro din acest material.

Storcător de fructe și legume Hurom H-AF 500 la CEL.ro

La micul dejun, lângă o cafea bună merge și un suc de fructe. Sau din legume. Aveți de ales cu ajutorul acestui storcător de fructe și legume de la Hurom. Are un sistem îmbunătățit de evacuare a resturilor, așa că modelul Hurom poate procesa rădăcinoase dure sau fructe moi, gestionând fără probleme evacuarea resturilor pentru a menține un flux continuu de ingrediente care ajuns la ansamblul de procesare.

La CEL.ro are o reducere de 1.000 de lei, adică îl puteți cumpăra din ofertă cu 1.799 de lei.

Grătar electric Bestron Panini ASW113S

Un sandviș bun vă asigură energie pentru a lucra câteva ore. Iar dacă aveți în bucătărie o presă pentru panini, ar fi și păcat să nu o folosiți. În plus, acest model este extrem de versatil, așa că, pe lângă sandvișuri mai puteți face carne la grătar, legume sau pește. Noi suntem de părere că este o achiție interesantă, mai ales că are o reducere de 55% la Black Friday 2018 la CEL.ro, costând numai 179 de lei.

Fii la curent cu toate ofertele de Black Friday 2018 și din acest material.

Cuptor cu microunde Panasonic

Este perfect pentru a vă încălzi rapid mâncarea, laptele sau apa pentru ceaiul de dimineață, ori pentru a găti niște preparate mai puțin complicate. Interesant este faptul că are o funcție denumit Aqua Clean: așezați o cană cu apă și puțin suc de lămâie în cuptor, apăsați această funcție și aburul produs în cuptor va dezodoriza și curăța interiorul.

Dacă acest cuptor cu microunde de la Panasonic vă face cu ochiul, îl puteți achiziționa la Black Friday 2018 de la CEL.ro la prețul de 549 de lei, fiind redus cu 300 de lei.

CEL.ro a lansat campania de Black Friday pe site și sunt unele reduceri semnificative chiar și de până la 70%, pentru telefoane, laptopuri și accesorii. Noi am selectat și cinci dintre cele mai căutate modele de laptop, pe care le să le cumperi la un preț mult mai mic.

Fie că sunteți interesați de eMAG Black Friday sau de campaniile altor magazine online, precum Flanco, Altex, evoMAG sau PC Garage, sau de cele ale operatorilor, găsiți aici sfaturi utile pentru cumpărături reușite.

Black Friday 2018 la eMAG și la alți comercianți

eMAG Black Friday 2018 începe pe 16 noiembrie și tot atunci încep reducerile și la alți retaileri, precum F64 sau Fashion Days. Alți retaileri, precum Altex, evoMAG, Flanco, sau Telekom, deja au promoții active. Pe site-ul start-up.ro veți găsi toate detaliile despre cele mai bune oferte ale anului. Toate articolele scrise pe tema aceasta pot fi găsite aici, în secțiunea dedicată Black Friday 2018.