Black Friday 2018 la eMAG, Flanco, Altex, PC Garage, evoMAG și alții. Ghidul complet înainte de sărbătoarea reducerilor

Liste peste liste, strategii, căutări pe net și momentul mult așteptat: miezul nopții și startul oficial al reducerilor. Black Friday 2018 se desfășoară în acest an pe 16 noiembrie, dar frenezia reducerilor s-a declanșat încă din octombrie, atunci când marile magazine au început să-și prezinte ofertele. dar toată această poveste poate deveni puțin agitată și extenuantă.

Tot pe 16 noiembrie dă startul campaniei de Black Friday 2018 și Foreo, brand-ul suedez de frumusețe și sănătate, oferind discounturi de până la 33% pentru multe gadget-uri pentru îngrijirea tenului și igienă orală.

Pentru prima dată, în acest an, dispozitivul cu măști compatibile Foreo - râvnitul UFO - care oferă utilizatorului un tratament facial SPA în doar 90 de secunde, va fi disponibil la un preț redus cu până la 30% față de prețul inițial, special pentru Black Friday.

Reduceri de Black Friday 2018 - UFO și UFO mini mai ieftine cu până la 30%

UFO este elementul de bază al expertizei coreene în domeniul măștilor care se împletește cu tehnologia de frumusețe suedeză și cu formulele sale care oferă un tratament facial complet în doar 90 de secunde la tine acasă. O ofertă de care merită să profiți de Black Friday.

LUNA 2 redusă cu până la 33%

Această perie de curățare facială este dotată cu pulsații T-sonice și sistem anti-îmbătrânire, care va îmbunătăți rutina de curățare. LUNA 2 este proiectată să reducă petele în timp ce abordează cu eficiență preocupările legate de îmbătrânirea pielii. Este disponibilă în 4 variante, așadar o poți alege pe cea potrivită tipului tău de piele.

LUNA mini 2 redusă cu 30%

Această perie care curăță și luminează tenul este cea mai bine vândută pe Amazon și este favorita bloggerilor de beauty – siliconul ultra igenic este potrivit pentru orice tip de piele. În plus, vine în 6 variante de culori – de la roz perlat la negru.

Ofertă de Black Friday - ISSA 2 și ISSA mini 2 reduse cu până la 33%

ISSA 2 combină design-ul elegant și rezistent la apă cu pulsații sonice îmbunătățite și cu capătul de perie. În plus, o încărcare este suficientă pentru 365 de zile. Într-o variantă îmbunătățită la rândul său, ISSA mini 2 este o periuță electrică cu pulsații sonice cu o durată de viață a bateriei de 235 de zile și are un design colorat și luminos, care te ajută să nu ratezi nicio periere, indiferent cât de agitată devine viața. Ofertă pe care nu o poți rata nici tu de Black Friday.

Toate reducerile de Black Friday pot fi găsite în magazinele Douglas și pe www.emag.ro din dată de 16 noiembrie.