eMAG organizează Black Friday pe 16 noiembrie, adică de mâine dimineață. Probabil că site-ul se va deschide în jurul orei 6 - 7, așa cum s-a deschis de obicei. Am primit și câteva produse speciale care vor fi la reducere de Black Friday, unul dintre ele fiind foarte bun pentru gameri.

Află totul despre Black Friday 2019 la eMAG, evoMAG, Altex, Flanco și alții.

UPDATE: Noi produse surpriză pregătite de eMAG pot fi descoperite aici.

UPDATE: Catalogul eMAG de Black Friday (parțial)

Produse surpriză de Black Friday 2018 la eMAG

Aparat de călcat cu abur vertical Tefal Access Steam DR8085 are o reducere de 60%, ceea ce fi foarte potrivit pentru cei care nu mai vor să umble cu hainele șifonate. Prețul lui de bază este de 250 de lei și de Black Friday 2018 va fi 100 de lei. Vor fi 600 de bucăți pe site.

Redragon Gaming Gear combo 5 in 1 e pentru pasionații de gaming, fiind o trusă completă pentru jocuri intense. Ai o tastatură de gaming Harpe, un mouse Phaser M609, căști audio Garuda, mousepad Piscens și un rucsac Redragon. Prețul de bază este de 400 de lei , dar de Black Friday va fi redus cu 50% la 200 de lei. Vor fi 400 de bucăți la vânzare.

Aparat de aer conditionat Beko BRVPG120, 12000 BTU, Clasa A++, 2 filtre densitate mare, filtru Silver Ion, Bio filtru, Zone Follow, R32, kit instalare inclus. Pentru cei care vor să își monteze un aer condiționat înainte de iarnă, o ofertă bună și aici. Reducere 36% de la 1.319 lei la 1.000 de lei pentru 500 de bucăți.

Aragaz Zanussi ZCG210N1WA, 4 arzătoare Gaz. Și pentru cei care vor ceva mai casnic, va exista o reducere de 45% la aragazele Zanussi din această linie, de la 1.000 de lei la 550 de lei. Sunt 500 de bucăți disponibile de Black Friday 2018.

eMAG a mai anunțat și alte produse pe care le va avea la reducere, dar prin intermediul aplicației mobile pe care merită să o instalezi.

Sfaturi de cumpărături pentru Black Friday 2018

Stabilește un buget pe care vrei să-l cheltuiești pe oferte

E important ca atunci când începi să faci cumpărături de Black Friday să ai o limită de buget. Unii au o limită naturală, pentru că nu au prea mulți bani, dar alții trebuie să se controleze. Stabilește cam cât vrei să cheltuieși și ia în considerare mereu că reduceri tot vor mai fi.

Selectează câteva produse și urmărește-le prețul

Dacă știi ce să cumperi din timp sau ai câteva dorințe, urmărește acele produse. Selectează și urmărește-le prețul în ultimele săptămâni înainte de Black Friday 2018 ca să nu dai mai mulți bani decât în mod normal. Unele reduceri din timpul anului au prețuri chiar mai bune la anumite produse față de perioada de Black Friday.

Folosește comparatoare de prețuri de Black Friday

Dacă ai produse pe care vrei să le achiziționezi de Black Friday 2018, folosește comparatoare de prețuri ca să identifici magazinele de la care merită să cumperi. Cu toate acestea, nu te duce după cele mai ieftine produse, dacă magazinul online nu este foarte cunoscut sau nu are multe review-uri pe rețelele sociale. Folosește price.ro sau compari.ro ca să poți să vezi ce produse sunt și de unde merită să le cumperi de Black Friday.

Instalează o extensie de Google Chrome

Există extensii de Google Chrome prin care poți să vezi evoluția prețului unui anumit produs pe un magazin online. Una dintre ele este Pricy.ro și poți să vezi dacă produsul tău s-a scumpit radical înainte de Black Friday.

Autentifică-te în toate magazinele și fă-ți conturi complete

E important să fii cel mai rapid de Black Friday. Și dacă stai în vinerea reducerilor să faci conturi și să-ți completezi datele în magazinele online, pierzi timp prețios. Unele produse au un stoc limitat de Black Friday, așa că e important să poți da două click-uri și să cumperi. Fă cont pe site-urile pe care știi că vei cumpăra și completează cu toate datele ca să fii pregătit de Black Friday.

Black Friday 2018 la eMAG, Flanco, Altex, PC Garage, evoMAG și alții. Ghidul complet înainte de sărbătoarea reducerilor