Black Friday 2018 la eMAG, Flanco, Altex, PC Garage, evoMAG și alții. Ghidul complet înainte de sărbătoarea reducerilor

„În toamna aceasta am observat un interes tot mai mare pentru automatizarea proceselor cheie din HR atât din partea directorilor generali, managerilor și specialiștilor în resurse umane, cât și din partea antreprenorilor. Am decis să lansăm această campanie unică în an pentru a veni în sprijinul companiilor care doresc să își optimizeze procesele de HR cât mai rapid. Astfel, oferim discount de 50% la achiziția de licențe pentru toate aplicațiile de HR din platforma colorful.hr: salarizare, administrare de personal, pontaj electronic, recrutare, evaluarea angajaților, training, precum și pentru aplicațiile dedicate comunicării interne și cele dedicate fiecărui angajat”, a declarat Victor Dragomirescu, directorul general al Romanian Software.

Află totul despre Black Friday 2019 la eMAG, evoMAG, Altex, Flanco și alții.

Black Friday 2018 la Romanian Software - aplicații de HR

Oferta este valabilă pentru toate contractele care vor fi semnate inclusiv până la data de 15 decembrie 2018.

Aplicația de salarizare este una dintre aplicațiile pe care le găsești la jumătate de preț de Black Friday. A fost dezvoltată de Romanian Software și sprijină companiile în centralizarea eficientă a tuturor informațiilor despre salarizarea angajaților, calculează ușor veniturile fiecăruia, contribuțiile angajaților și ale angajatorilor și poate genera rapoarte, documente sau centralizatoare pentru a putea urmări fluxul cheltuielilor de HR din companie.

Soluția software pentru administrarea personalului eficientizează foarte mult munca de raportare a departamentelor de resurse umane întrucât este conectată cu REVISAL-ul și toate operațiunile de modificare a contractelor se fac automat. O găsiți la un preț special la Black Friday.

Aplicația de pontaj este o altă aplicație care este pusă la reducere pentru campania Black Friday 2018. Aceasta le permite angajaților să își introducă singuri orele de lucru, iar sistemul calculează automat cheltuielile cu personalul. În plus, integrarea cu modulul de salarizare le dă posibilitatea departamentelor de resurse umane să își automatizeze întreg procesul de plată a angajaților și de calculare a taxelor și contribuțiilor fiecăruia (angajat și angajator).

Softul de recrutare personal este conectat cu cele mai importante site-uri de recrutare din România, iar recrutorii au sub control întregul proces și pot găsi cei mai buni candidați. De asemenea, prin utilizarea acestui soft, pot măsura eficiența proceselor de recrutare prin stabilirea unor indicatori specifici. Profită de reducerile de Black Friday ca să o cumperi la un preț special.