Magazinul online CEL.ro anunța că va organiza o nouă rundă de reduceri în campania de Black Friday pe data de 16 noiembrie, campania de discount-uri fiind disponibilă până pe data de 18 noiembrie. Vor fi adăugate alte sute de discounturi și produse noi care vor completă ofertă. Retailerul declară că obiectivul pe care și-l propune pentru Black Friday 2018 este de 200.000 de produse vândute și vânzări în valoare de 50 de milioane lei.

Interesul românilor pentru acest eveniment este din ce în ce mai mare, iar retailerul a derulat în ultimele șase luni eforturi pentru a oferi clienților produse la cele mai mici prețuri, suplimentând stocurile, investind în echipă să și eficientizând toate operațiunile logistice.

Noi am alcătuit un ghid de Black Friday 2018 în care am inclus ofertele știute al retailerilor din România, text pe care îl regăsiți la acest link.

Printre cele mai interesante oferte pregătite de Black Friday 2018 la CEL.ro ies în evidență cele la telefoane, unde prețurile încep de la 249 lei la telefoanele dual sim 4g. Cea mai considerabilă reducere la smartphone poate fi găsită la Samsung Galaxy Note 9, care va avea un preț cu 1000 de lei mai mic.

Black Friday 2018 la CEL.ro - reduceri la electrocasnice

Black Friday 2018 la CEL.ro aduce reduceri considerabile la categoria de electrocasnice, unde se pot găsi reduceri de pană la 40% la combine frigorifice și aspiratoare, 1750 discount la espressoare, iar pentru categoria de televizoare, reducerile pot ajunge până la 1600 lei. Pentru laptopuri, magazinul a pregătit reduceri ce pot ajunge pană la 40% pentru produsele din gamă Asus.

Ca noutate, anul acesta campania de Black Friday a CEL.ro va fi completată și de platformă Marketplace, lansată în primăvară acestui an, unde 800 de parteneri vor oferi peste 100.000 de produse la prețuri speciale pentru categorii precum mobilă, bricolaj, decorațiuni sau articole sport și fashion.

Black Friday 2018 la CEL.ro - cumpără în rate

Retailerul online asigură că sistemul de rate în timp real va fi funcțional, iar clienții care doresc să achiziționeze produse prin această metodă de plată vor primi aprobarea în cel mai scurt timp posibil.

Primul weekend de discounturi a oferit informații relevante despre dorințele consumatorilor, iar retailerul a reușit să testeze întreagă organizare pentru a se asigură că îndeplinește așteptările clienților și că produsele dorite ajung în timp util la aceștia.

Cu o gamă largă de produse, CEL.ro contribuie la consolidarea comerțului online românesc șidispune de servicii integrate și adaptate e-commerce-ului actual. CEL.ro a înregistrat în anul 2017 vânzări de 56 milioane de euro și are peste 2.500.000 de comenzi procesate până în prezent.

Fie că sunteți interesați de eMAG Black Friday sau de campaniile altor magazine online, precum Flanco, Altex, evoMAG sau PC Garage, sau de cele ale operatorilor, găsiți aici sfaturi utile pentru cumpărături reușite.