Black Friday 2018 la eMAG, Flanco, Altex, PC Garage, evoMAG și alții. Ghidul complet înainte de sărbătoarea reducerilor

Află totul despre Black Friday 2019 la eMAG, evoMAG, Altex, Flanco și alții.

Primii clienți car vor putea beneficia de ofertele de Black Friday 2018 la Fashion Days sunt cei care au instalată aplicația retailerului, la fel ca anul trecut, urmând ca la o jumătate de oră după, campania de reduceri să fie disponibilă și pe site-ul Fashion Days.

”E deja un eveniment recurent și e important să fim transparenți pentru a oferi încredere. Doar așa cred că o să crească piața”, spune Robert Berza, general managerul Fashion Days.

Potrivit lui Berza, Black Friday 2018 la Fashion Days începe joi seara, undeva pe la ora 7. ”Începem întâi în aplicație, apoi în site și vom avea reduceri de până la 90%”, spune acesta. În plus, planul reprezentanților Fashion Days este de a trimite câteva tiruri încărcate de colete încă de joi noaptea. ”Vom avea tiruri care vor pleca joi noapte spre clienți din București și Ilfov. Avem undeva la 10.000 de clienți care vor primi coletele vineri”.

Black Friday 2018 la Fashion Days - cumpărături din aplicație

Estimările reprezentanților Fashion Days pentru campania de Black Friday 2018 sunt ca 325.000 de telefoane să aibă instalată aplicația Fashion Days. ”Este canalul nostru principal atât de vânzare și marketing”, spune Berza.

Astfel, estimarea sa este ca de Black Friday 2018 la Fashion Days, 61.100 din comenzi să vină din aplicație.

”Vindem tot mai multe produse scumpe. Oamenii asociază evenimentl cu un deal foarte bun pentru produse scumpe. La nivel de valoare medie, estimăm 377 de lei în 2018, de la 365 lei în 2017”, afirmă managerul Fashion Days.

”În total noi simțim că vom face 35 de milioane de lei într-o zi și câteva ore, cam cât facem într-o lună. 150 de milioane de lei este valoarea stocului total dedicat Fashion Days. În același timp, 16 milioane de lei este valoarea stocului cumpărat special pentru Black Friday 2018”, a mai precizat Robert Berza.

Black Friday 2018 - produse vândute de Fashion Days

Acesta a precizat faptul că, de Black Friday 2018 Fashion Days are 430 de branduri și 64.000 de modele (un articol de îmbrăcăminte care are mai multe mărimi) disponibile. În acest an, 30.000 de produse vor avea cel mai mic preț din an, iar 34.000 de produse vor avea discount dedicat de Black Friday. În același timp, discountul mediu este undeva între 50-60%.

Pe lista de branduri care vor avea reduceri în campania de Black Friday 2018 se numără Adidas, Nike, Puma, Levi's, Diesel, Guess, Fossil, United Colors of Benetton, US Polo, Michael Kors, Love Moschino, Emporio Armani.

Potrivit lui Robert Berza, și în acest an vor fi la reduceri produse de super-lux, precum diamante, pe care doritorii le vor putea achiziționa, însă ele nu vor fi aduse atât de mult în campania de promovare. ”Am descoperit că lumea are o oarecare reticență în a cumpăra diamante de la site. Însă pentru cei care doresc să facă acest lucru, ele și alte produse extrem de scumpe și de lux vor fi disponibile în campania de reduceri”, ne-a precizat managerul Fashion Days.

Nu în ultimul rând, oficialii Fashion Days și-au propus ca 70% din comenzi să fie livrate până miercuri. 85% dintre acestea ar urma să fie livrate prin curier – retailerul lucrează cu Fan Courier, Sameday și Urgent Cargus -, 15% urmând să fie livrate prin oficiile poștale. ”Vom livra foarte puternic luni, marți miercuri, mare parte dintre clienții noștri primesc coletele în clădiri de birouri, iar aceștia nu vor fi în weekend. În același timp, clienții vor avea posibilitatea de a face retur și prin oficiile poștale”, a declarat Robert Berza.

Ghidul Fashion Days pentru Black Friday 2018

Cel mai mare fashion sale al anului atrage, evident, și cel mai mare număr de clienți pe minut. De aceea, Fashion Days a realizat un ghid pentru un Black Friday cât mai plăcut:

  • Alegeți una dintre opțiunile de livrare: curier, showroom, Oficiu Poștal, „când vrei tu”
  • Salvați-vă datele cardului pentru one-click pay (toate informațiile sunt păstrate în siguranță, plățile fiind realizate prin intermediul unor procesatori autorizați)
  • Descărcați din timp aplicația Fashion Days și creați-vă un cont
  • Adăugați produsele dorite în Wishlist sau direct în coșul de cumpărături
  • Activați push notification (pentru a fi primii care aflați despre startul Black Friday)
  • Bucurați-vă de cele mai mari reduceri din an!

Black Friday 2018 la Fashion Days în cifre

Peste 1,1 milioane de articole din oferta totală au cel mai mic preț din an, dintre care:

  • peste 240.000 articole sportive

  • peste 130.000 perechi de încălțăminte de sezon

  • peste 90.000 de genți și ceasuri

  • peste 95.000 articole pentru copii