Cei mai tineri dintre noi sunt pasionați de gaming, vor ultimele accesorii, laptopuri pe care să poată să le ia cu ei în excursii pentru a intra pe serverul preferat, dar și accesorii interesante și unice.

Află totul despre Black Friday 2019 la eMAG, evoMAG, Altex, Flanco și alții.

Așa că de eMAG Black Friday 2018 poți să pregătești cadoul de Crăciun, chiar dacă tinerii nu mai cred că Moșul vine pe horn. Și noi am făcut o selecție de lucruri pe care le-ar putea aprecia dacă le găsesc sub brad. Și dacă sunt la reducere în această noapte de eMAG Black Friday, de ce să nu le iei?

Black Friday 2018 eMAG - laptop de gaming pentru adolescenți

Laptop Gaming ASUS FX504GD-EN224. E un laptop de gaming performant care poate ajuta orice împătimit să joace titlurile favorite. Are un ecran Full HD de 15,6 inci, suficient pentru a-l face destul de portabil, dar și performant. Capacitatea de stocare de 1 TB și memoria RAM e de 16 GB. Designul e unul foarte curajos, cu elemente roșii și negre, care-l fac foarte agresiv.

Fitbit Versa e un ceas smart care se conectează la telefon și are un design foarte tineresc și interesant, fără să aibă o autonomie de doar o zi așa cum e cazul Apple Watch. Versa monitorizează și activitatea fizică, are brățări în culori vii, de la argintiu, mov, până la merlot sau roz. În plus, memorează și redă peste 300 de melodii.

Nintendo Switch de eMAG Black Friday 2018

Nintendo Switch e o consolă portabilă foarte performantă pe care poți instala jocuri precum FIFA 19 și să o iei cu tine pe avion sau în excursii. Consola poate să se conecteze și la un televizor pentru a fi folosită drept controller, dar și individual. Deși nu ai toate jocurile de pe PlayStation sau Xbox, poți să o folosești în diverse momente.

Orice gamer pasionat are nevoie de un scaun confortabil pentru sesiuni lungi de gaming. Scaunele de gaming pleacă de la câteva sute de lei și ajung la zeci de mii. Noi ne-am oprit la Serioux, un brand care face scaune de gaming destul de confortabile și de calitate. De eMAG Black Friday merită cumpărat așa ceva.

Boxă Portabilă Beats Pill+ e o boxă portabilă de dus cu tine și la mare și la munte. Are o calitate a sunetului foarte bună și are un sistem stereo care redă muzica foarte bine. Poate fi conectat la orice telefon, dar și la laptop. În plus, poate fi folosit pentru apeluri. Are o autonomie de 12 ore.

Am alcătuit un ghid de Black Friday 2018 în care am inclus ofertele știute al retailerilor din România.