Un antivirus, un pachet Office și aplicații pentru desktop, precum și un sistem de operare licențiat sunt produse software de care are nevoie orice antreprenor în firma sa. Am găsit câteva soluții utile în oferta eMAG de Black Friday 2018.

Află totul despre Black Friday 2019 la eMAG, evoMAG, Altex, Flanco și alții.

Black Friday 2018 la eMAG - Office & aplicații desktop

Dacă ai nevoie de un pachet Microsoft Office 365 Personal, 32/64 bit, în limba engleză, pentru PC/Mac, telefon și tabletă, atunci îl găsești de Black Friday la eMAG, la prețul de 299 de lei, redus de la 323 de lei. În plus, oferta nu este completă fără antivirusul BullGuard, pe care îl primești cadou de la eMAG.

EasyFCT-X este programul care îți va face viața mai ușoară și te va ajuta să te ocupi rapid de emiterea de facturi, chitanțe, avize și certificate de garanție. Black Friday 2018 la eMAG - antivirus. De Black Friday, îl găsești pe eMAG la doar 230 de lei, redus cu 66% din prețul vechi de 690 de lei. Clienții se arată extrem de mulțimi de acesta, așa că nu rata ocazia să profiți campania de reduceri de la eMAG de Black Friday.

Black Friday 2018 la eMAG - antivirus

Antivirusul Kaspersky Internet Security 2019 este la promoție pe eMAG de Black Friday, la prețul de 111 lei, cu reducere de 55% de la 251 de lei. Securitatea asistata prin cloud apără împotriva atacurilor și infecțiilor, blochează bannere & spam, menține software-ul up-to-date și atenționează asupra website-urilor periculoase.

Bitdefender Total Security 2019 este un alt antivirus care te poate ajuta să-ți securizezi dispozitivile și afacerea în ansamblu. Pachetul existent pe eMAG îți oferă licență pentru un an, pe 3 dispozitive. Acesta furnizează multiple straturi de protecție împotriva amenințărilor ransomware. Utilizând tehnologia bazată pe detecție comportamentală, previne infectările și îți protejează documentele importante împotriva criptării de tip ransomware.

Black Friday 2018 la eMAG - sisteme de operare

Microsoft Windows 10 Pro RETAIL 32/64 bit este o licență electronică pentru toate limbile. Sistemul de operare costă 320 de lei pe eMAG de Black Friday, având o reducere semnificativă de 66%, de la prețul vechi de 950 de lei.

La un preț rezonabil de 228 de lei găsești și sistemul de operare Microsoft Windows 7 Professional, 32/64 bit, în limba română. În interiorul pachetului se găsește o cheie de autentificare ce reprezintă certificatul de licență. Acesta poate fi utilizat atât pe desktop, cât și pe laptop.

Black Friday 2018 la eMAG, Flanco, Altex, PC Garage, evoMAG și alții. Ghidul complet înainte de sărbătoarea reducerilor