CLICK AICI PENTRU A VERIFICA OFERTA EMAG BLACK FRIDAY

Vezi catalogul eMAG Black Friday 2019

Află totul despre Black Friday 2019 la eMAG, evoMAG, Altex, Flanco și alții.

Pentru detalii despre campaniile de Black Friday de la ceilalți retaileri, accesați acest articol.

Pentru că vremea începe să se răcească foarte tare chiar din acest weekend, pe la munte ninge deja și a venit timpul să schimbăm anvelopele de vară cu cele de iarnă, am selectat din oferta de Black Friday a eMAG cele mai bune modele de anvelope de iarnă.

Anvelopă iarnă Continental WinterContact TS 860

Continental este, poate, unul dintre cele mai cunoscute branduri de anvelope din întreaga lume. Modelul WinterContact TS 860 a fost desemnat de AutoExpress drept cea mai bună anvelopă de iarnă în 2018, performanța sa apropiindu-se de 100% când vine vorba despre frânarea pe zăpădă (97,2%).

O poți achiționa din oferta eMAG de aici. Iar dacă ai nevoie să îți schimbi toate cele 4 cauciucuri cu unele de iarnă, poți cumpăra setul de patru, la reducere, de aici.

Black Friday 2018 la eMAG - Hankook i*cept RS2

Acest model este tot unul dintre cele mai bune în ceea ce privește anvelopele de iarnă pe care le poți cumpăra în 2018.

Găsești anvelopele de iarnă Hankook i*cept RS2 în oferta de Black Friday 2018 a eMAG și le poți cumpăra (în varianta de 15 inci) de aici.

Anvelopă iarnă Goodyear UltraGrip Performance Gen-1

Goodyear este o altă firmă care nu are nevoie de nicio introducere când vine vorba despre anvelope performante. Iar una dintre cele mai bune anvelope pentru iarna lui 2018 este Goodyear UltraGrip Performance Gen-1. Modelul pe care îl poți cumpăra de aici, la reducere de Black Friday la eMAG, este destinat mașinilor cu tracțiune 4X4, are o aderență foarte bună și manevrabilitate ridicată, are risc redus de acvaplanare, precum și tracțiune și putere de frânare sporită pe zăpadă sau gheață.

eMAG Black Friday - Pirelli Cinturato Winter

Anvelopele Cinturato Winter sunt unul dintre cele mai noi produse ale celor de la Pirelli din gama lor de anvelope de iarnă. Cinturato Winter sunt anvelope destinate claselor de vehicule compacte, medii și SUV.

Poți cumpăra acest model la reducere de Black Friday 2018 la eMAG de aici.

Anvelopă iarnă Dunlop Winter Sport 5

Winter Sport 5 vă poate oferi aderența de care aveți nevoie pentru drumurile de iarnă imprevizibile. Are aderență laterală pe suprafețe alunecoase și asta pentru că are caneluri centrale oblice care își îmbunătățesc capacitatea de deschidere și de angrenare pe suprafață, este rezistentă la acvaplanare, are o performanță sporită pe carosabilul acoperit de zăpadă.

Puteți cumpăra acest model din oferta eMAG de Black Friday 2018 de aici.

Pe site-ul eMAG există și posibilitatea de a achiziționa toate cele 4 anvelope de iarnă din modelul Dunlop Winter Sport 5 la un preț special. O puteți face accesând acest link.

Black Friday 2018 la eMAG - Nokian WR D4

Avantajul major pe care Nokian îl pune în prim plan cu modelul WR D4 este siguranță crescută în orice condiții. Această performanță este legitimată de rezultatele anunțate de producătorul finlandez în ceea ce privește calificativul pentru aderență pe carosabil umed, fiind prima anvelopă premium de iarnă din lume pentru autoturisme care oferă pe eticheta UE cea mai bună clasă – A. Pentru șofer, aceasta înseamnă o diferență de distanță de frânare de peste 18 metri, sau cu alte cuvinte, patru lungimi de mașină.

Combinația de materiale din banda de rulare a unei anvelope de iarnă joacă un rol decisiv. Amestecul folosit pentru WR D4 poartă denumirea Nokian Twin Trac Silică fiind compus din cauciuc natural, dioxid de siliciu și ulei de canolă, cu o distribuție unică a particulelor ce asigură performanțe de vârf pentru zăpadă și aderență pe teren umed, dar și performanța energetică bună și reducerea nivelului de zgomot.

Puteți achiziționa acest model din oferta eMAG de aici.

Există și varianta de a cumpăra anvelopele de iarnă Nokian WR D4, în varianta de 16 inci, și în pachetul de patru.

Citește și: eMAG Black Friday: Catalogul de oferte și reduceri, sfaturi LIVE TEXT

Black Friday 2018 la eMAG și la alți comercianți

eMAG Black Friday 2018 începe pe 16 noiembrie și tot atunci încep reducerile și la alți retaileri, precum F64 sau Fashion Days. Alți retaileri, precum Altex, evoMAG, Flanco, sau Telekom, deja au promoții active. Pe site-ul start-up.ro veți găsi toate detaliile despre cele mai bune oferte ale anului. Toate articolele scrise pe tema aceasta pot fi găsite aici, în secțiunea dedicată Black Friday 2018.

Mai multe reduceri la produse pentru șoferi și bicicliști găsiți și în oferta Mio.