Această nouă ofertă de Black Friday va începe după miezul nopții și va fi activă timp de trei zile. Retailerul susține că vor fi reduceri de preț de până la 86% la aproape toate categoriile de produse.

Electrocasnice de Black Friday la evoMAG

Mașina de făcut pâine Tefal este utilă dacă te-ai săturat să cumperi pâine de proastă calitate din magazin. Aparatul are 19 programe de făcut pâine și poate face inclusiv foccacia și pită. Poți să o cumperi pentru tine sau poți să o faci cadou părinților. O poți cumpăra de Black Friday de aici.

Un aspirator este indispensabil, iar unul bun te va face să nu mai urăști să faci curățenie în apartament. Ai putea să încerci aspiratorul cu sac de la Samsung. Acesta are o putere de aspirare mare, este ușor de depozitate, iar furtunul se învârte la 360 de grade ca să nu mai ai probleme cu încurcăturile. Aspiratorul Samsung este disponibil în oferta Black Friday la evoMAG aici.

Acest mixer Philips cu motor de 300 W este bun pentru a face aluatul, pentru a amesteca sau a bate cu telul. Ai cinci viteze dedicate și orice rețetă de prăjitură va fi mult mai ușor de realizat cu un mixer. Poți cumpăra produsul din ofertă de aici.

Un alt obiect care nu ar trebui să lipsească dintr-o bucătărie este un cuptor cu microunde. Acest model de la Samsung este util pentru încălzirea mâncărurilor, iar în 30 de secunde poți obține preparate rumenite și crocante. Învelișul din interior este ușor de curățat și are proprietăți anti-zgâriere. Mai mult acesta are o funcție de eliminare mirosurilor din interior și astfel orice mirosuri persistente din interior sunt dispitate rapid. Poți cumpăra produsul de aici.