Reducerile sunt în toi și magazinele taie prețuri la majoritatea produselor din stoc. eMAG începe campania de reduceri de Black Friday pe 15 noiembrie și îți poți cumpăra un aspirator robot care să facă curat în toată casă fără ca tu să miști un deget. Avantajul unor astfel de gadgeturi este că le poți programa și pot începe automat să aspire în casă, chiar și atunci când tu ești plecat.

Aspiratoare robot de Black Friday la eMAG

Xiaomi Mi Robot Vacuum este primul produs din această categorie, are o baterie de 5200 mAh, ceea ce înseamnă că poate aspira un apartament cu două camere într-o singură sesiune de aspirare, puterea de aspirație este de 1800 Pa și se poate conecta wireless la internet, astfel încât îl poți controla din aplicația de smartphone Mi Home. Îl poți cumpăra de Black Friday la eMAG de aici.

Rămânem la Xiaomi și te poți orienta către modelul Viomi V2. Acesta are o putere de aspirare mai mare și are și două tipuri de aspirare: uscată și umedă. Xiaomi Viomi V2 poate memora harta apartamentului și astfel știe care este zona de curățare pe unde poate merge. Poți achiziționa acest mode de aspirator robot de aici.

Aspiratorul robot Philips SmartPro Active poate curăța un dormitor foarte repede datorită unui sistem de curățare în trei etape cu ștergere uscată. Acesta este echipat cu șase senzori cu infraroșu pentru detectarea și evitarea obstaclelor și poate fi programat săptămânal pentru sesiunile de curățenie. Aspiratorul poate fi cumpărat de Black Friday la eMAG aici.

Dacă vrei o variantă mai ieftină pentru un astfel de gadget atunci ai putea să încerci aspiratorul Ximei. Nu este la fel de avansat ca celălalte trei modele prezentate mai sus, însă și prețul este la jumătate. Vezi aici oferta eMAG.