eMAG are o grămadă de produse în campania de reduceri de Black Friday. Am strâns și noi pentru tine câteva oferte interesante. Dar de data aceasta vrem să-ți prezentăm o listă de telefoane ieftine, dar performante, pentru părinți și bunici. Mai ales pentru aceia dintre ei care petrec ceva timp pe internet, Facebook, citind știrile, sau chiar făcând forografii.

Telefon mobil Samsung Galaxy A20e

Este dual sim, are 32 de GB memorie, afișaj infinity-V HD+ de 5,8 inci numai bun pentru a vedea fiecare detaliu al conținutului de pe ecran. Galaxy A20e are o cameră duală formată din camera principală, de 13MP (F1.9), și o cameră cu unghi ultra-larg de 5 MP. Vine cu Android 9 și e la un preț foarte bun pentru nevoile pe care le au părinții sau bunicii tăi (poți să-l păstrezi chiar și pentru tine), așa că-l poți achiziționa din oferta eMAG de Black Friday 2019 de aici.

Black Friday 2019 la eMAG - telefon mobil Xiaomi Redmi Note 7

Un alt smartphone dual sim, cu 64 de GB de memorie, de data aceasta. Cu o rezoluție de 2340 x 1080, acest ecran depășește cele mai multe televizoare HD. Note Redmi 7 utilizează un nou senzor de 48 MP - de patru ori pixelii unei camere telefonice tipice de 12 MP. În modul 48 MP, un singur pixel măsoară doar 0.8 μm, rezultând o rezoluție care nu este deloc surprinzătoare. Iar prețul e și el extrem de atrăgător. Poți să-l iei din oferta de Black Friday 2019 a eMAG aici.

Află toate informațiile despre Black Friday 2019 în acest articol.

Telefon mobil Motorola Moto G6 Plus

Motorola Moto G6, G6 Plus și G6 Play au făcut parte din cohorta de smartphone-uri mid-range ale subsidiarei Lenovo de anul trecut. Moto G6 Plus cel mai bine dotat smartphone din noua gamă G a Motorola. Smartphone-ul are un ecran de 5,9 inch pe format 18:9 și rezoluție full HD. Corpul este din sticlă și metal, foarte elegant, iar la interior se găsesc un procesor Snapdragon 630, 4GB memorie RAM și 64GB spațiu de stocare. Îl găsești la ofertă de Black Friday a eMAG accesând acest link.

eMAG Black friday 2019 - telefon mobil Huawei P30 Lite

Este un telefon pentru pasionații de fotografie. Iar cu siguranță și mama ta va fi încântată de el (știu că mama ar fi). Cu un ecran cu diagonală de 6,15 inch, Huawei P30 Lite oferă o suprafață mai mult decât generoasă pentru redarea conținutului video și foto. P30 Lite iese în evidență prin ansamblul triplu de camere de pe spate. Există un senzor principal de 48 de megapixeli, unul wide de 8 megapixeli și unul de 2 megapixeli, folosit drept senzor de profunzime. Poți să-l cumperi pentru părinți, sau chiar pentru tine, de aici.

Pentru mai multe oferte de Black Friday dă un click și aici.