Primim zeci de mailuri, de notificări pe Facebook, pe mess sau WhatsApp, dar sunt momente în care chiar nu avem cum (sau poate nu vrem neapărat) să punem mâna pe telefon imediat. Așa că uite niște ceasuri smart care-ți eliberează mâinile de telefon.

Ceas smartwatch Samsung Galaxy Watch

Caracteristicile unui smartwatch și sentimentul natural al unui ceas analog într-un singur pachet. Galaxy Watch te conectează la lumea din jurul tău. Fiind un ceas cu funcție Always On nu este nevoie să apeși pe un buton sau să întorci cadranul pentru a vedea ora. Poți să-ți gestionezi ușor aplelurile, muzica, ai propriul tău antrenor la încheietură și îți monitorizezi ritmul cardiac sau caloriile. Îl găsești la reducere pe eMAG în oferta de Black Friday 2019.

Află toate informațiile despre Black Friday 2019 în acest articol.

Reduceri de Black Friday 2019 la eMAG - Apple Watch 3

Pe lângă toate celelalte funcții pe care le regăsești și pe smartwatch-uri de la alte branduri, Apple Watch 3 are încorporat un altimetru, este adecvat pentru înot, are o aplicație îmbunătățită care-ți măsoară ritmul cardiac. Poți să-l cumperi la reducere de Black Friday 2019 la eMAG de aici.

Ceas smartwatch Huawei Watch GT

Este prima generație din portofoliul WATCH GT, este lansat anul trecut, dar încă de la început a fost unul care oferea o durată de viață a bateriei extinsă, rar întâlnită la alte smartwatch-uri (rezistă 2 săptămâni fără să necesite încărcare). Alte puncte forte: thnologia Huawei Truseen 3.0 poate monitoriza ritmul cardiac pentru o zi întreagă (24 de ore) în timp real, oferind feedback detaliat privind sănătatea. Totodată, Huawei Trusleep 2.0 ajută utilizatorii să identifice șase probleme legate de somn și le oferă sfaturi personalizate pentru creșterea calității acestuia. Dacă te-am convins că este o investiție care merită, îl găsești de cumpărat în oferta de Black Friday la eMAG aici.

Black Friday la eMAG - ceas smartwatch GPS copii și adulți MoreFIT

Fie că te simți mai jucăuș, sau vrei să-i cumperi copilului tău, acest smartwatch e potrivit pentru toată familia. Are un design clasic, curat și simplu, foarte asemănător cu cel al unui ceas obișnuit, așa că, dacă-l iei pentru cel mic, la școală va trece neobsevat. Ecranul este rezistent, iar camera foto (da, este echipat și cu așa ceva) este așezată în partea de jos fiind ferită de posibile lovituri și este destul de puternică pentru a face fotografii clare. Este important să știți că puteți acționa camera din aplicație pentru a face fotografii de la distanță. În cazul în care vi se pare o achiziție bună, îl găsiți la ofertă de Black Friday la eMAG aici.

Ceas smartwatch Garmin Forerunner 45S, Iris

Smartwatch-ul Garmin Forerunner 45S Iris este unul ușor de utilizat, util pentru activități sportive, și nu numai, care monitorizează pulsul de la încheietura mâinii. Dispune de GPS pentru a monitoriza ritmul, distanța, intervalele. Pe el primești și notificări pentru mesaje și apeluri. În plus, o funcție extrem de interesantă este aceea de siguranță și monitorizare care include detectarea incidentelor și asistența, fiind trimise mesaje cu locația voastră în timp real pentru contactele de urgență. Îl poți cumpăra de Black Friday la eMAG de aici.

Pentru mai multe oferte de Black Friday dă un click și aici.