Astfel, între 11 și 17 noiembrie, SDA va oferi până la 45% reducere la 3 dintre cursurile sale de programare și testare software, în toate orașele în care își desfășoară activitatea.

Cursuri cu reducere de Black Friday 2019 la Software Development Academy

Software Tester (112 ore)

- preț standard: 5 999 RON

- preț de Black Friday, începând cu: 3 300 RON

Python de la Zero (311 ore)

- preț standard: 8 499 RON

- preț de Black Friday, începând cu: 4 675 RO

JAVA de la Zero (360 de ore) în București și Cluj

- preț standard: 9 499 RON

- preț de Black Friday, începând cu: 5 225 RON

Prețurile exacte pot fi găsite pe site.

Toate cursurile se desfășoară în weekend, în perioade de timp cuprinse între 3 și 7 luni, în funcție de cursul ales.

Software Development Academy - reduceri de Black Friday 2019

SDA a publicat pe site-ul său 19 cursuri care vor începe înainte de sfârșitul acestui an, în diferite orașe din România. Cursul Java este disponibil în București, Iași, Cluj-Napoca, Craiova, Galați, Oradea, Constanța, Timișoara, Arad și Chișinău (Republica Moldova); Python în București și Cluj-Napoca iar Software Tester în București, Cluj-Napoca, Iași și Timișoara.

Toate aceste cursuri vor fi incluse în ediția de Black Friday de anul acesta. Există un număr limitat de cursuri cu discount pentru fiecare oraș, ce vor fi vândute în funcție de disponibilitate și ținându-se cont de principiul primul venit primul servit. Începând cu data de 11 noiembrie, ora 9:00, studenții interesați vor putea achiziționa cursurile direct de pe site-ul SDA.

Software Development Academy (SDA), unul dintre cei mai mari jucători de pe piața europeană a școlilor de programare pentru adulți, intenționează să instruiască pentru joburi în IT, până la sfârșitul anului 2019, 1.000 de români.

Înființată în 2014 în Polonia, SDA organizează cursuri de programare în România din ianuarie 2018. Până în prezent, 500 de studenți au participat la cursurile organizate de academie în România. Deși România a fost prima piață pe care SDA s-a extins, astăzi compania este prezentă și în Lituania, Letonia, Estonia, Marea Britanie, Irlanda și Finlanda.

Mai multe detalii despre oferta Software Development Academy aflați din acest material.