Black Friday 2019 - Reduceri de până la 40% pentru sistemele de navigație

Reducerile vor fi aplicate tuturor produselor din gamele menționate, inclusiv celor mai noi modele, aceasta fiind ocazia perfectă pentru orice șofer să-și doteze mașina cu un sistem de navigație. În oferta Black Friday a acestui an se regăsește și sistemul de navigație Mio Spirit 8500 LM care ajută șoferii să ajungă la destinație în cel mai scurt timp, oferindu-le acestora informații în timp real.

Șoferii profesioniști de camioane sunt într-o continuă căutare de noi adrese sau destinații, însă acest lucru nu este unul ușor sau plăcut când sunt condiționați de timp. Din acest motiv, la reducerile de Black Friday 2019 va fi disponibil și sistemul de navigație Mio Spirit 7700 Truck care oferă rute personalizate pentru vehiculele de tonaj mare. Acesta dispune de hărți TomTom cu actualizări gratuite pe viață și informații în timp real. Pentru ca totul să fie mai ușor, acesta vine la pachet cu suportul magnetic, ceea ce îl face să fie ușor de folosit.

Pentru pasionații de activități în aer liber, cum ar fi mersul pe bicicletă, sistemul de navigație Cyclo 400 este ideal pentru a avea parte de o experiență deosebită pe două roți. Un însoțitor pentru ciclism care dispune de ecran tactil antireflex de 4 inci, Mio Cyclo 400 oferă soluții în situații dificile cu ajutorul hărților de piste și drumuri pentru cicliști. Dispozitivul este compatibil cu Strava Segments.

Reduceri de până la 42% la sisteme de navigație

Anul acesta, de Black Friday, Mio Technology provoacă clienții să găsească în magazinele partenere prima cameră auto Mio sub 200 de lei.

Fie că șoferii doresc să imortalizeze fiecare moment al călătoriilor din vacanțe sau doresc să rămână în siguranță în trafic, camerele de bord Mio sunt perfecte pentru orice situație. Cu ocazia Black Friday, camerele video auto vor beneficia de reduceri de până la 42%, aceasta fiind perioada din an cea mai potrivită pentru astfel de achiziții. Camerele video auto care se vor bucura de reduceri de Black Friday sunt camerele din seria J, Seria C și seria 7.

Pachete tip „combo” de Black Friday 2019

Acum, șoferii se pot bucura de soluții de tip sistem de navigație și cameră de bord integrată la preț redus cu până la 50%. MiVue Drive 60LM și MiVue Drive 65 LM ajută șoferii să ajungă la destinație, oferind informații din trafic în timp real, înregistrând în același timp călătoria la calitate Full HD.