CESA Grand Finale aduce împreună peste 600 de profesioniști, antreprenori, investitori și alți jucători-cheie pentru cele 2 mari momente ale zilei: Ecosystem Summit și Awards Ceremony.

Scalarea, tema principală a CESA Ecosystem Summit

Invitați din companii locale și internaționale participă la paneluri și workshop-uri care au ca temă centrală scalarea, cu provocările și oportunitățile pe care la aduce antreprenorilor. Printre speakerii confirmați se numără: Istvan Kovacs (Raiffeisen Bank International AG), Vargha Moayed (UiPath), Mihai Rotaru (TechAngels), Monica Obogeanu (Orange), Sara Koslinska (Limitless), Viktor Balint (Codecool), Andrew Calin (Greenhouse). Lista completă a speakerilor este disponibilă aici: cesa.impacthub.ro/ecosystem-summit.

În plus, agenda include și un reverse pitching, în care reprezentanți ai unor acceleratoare sau programe pentru antreprenori vor susține pitch-uri și vor participa apoi la sesiuni de speed-dating cu participanții interesați de programele prezentate.

CESA Grand Finale 2019: cum participi la ceremonia de decernare a premiilor

CESA Ecosystem Summit este un eveniment restrâns, dedicat în special antreprenorilor în stadiul operațional sau de scalare, precum și investitorilor sau specialiștilor din ecosistemul tech. Evenimentul are loc la Impact Hub Timpuri Noi, București și se bazează pe invitație.

Awards Ceremony, gala celor mai bune startup-uri tech din Europa Centrală și de Est

Seara, peste 400 de participanți sunt așteptați la CESA Awards Ceremony, gala unde vor fi premiați câștigătorii competiției regionale Central European Startup Awards. La această etapă regională au participat câștigătorii etapelor naționale din 10 țări, printre care și România.

Decernarea premiilor va fi precedată de interviul cu domnul Florin Talpeș, CEO & Fondator Bitdefender, pe tema ”Shaping the Future”.

Awards Ceremony are loc la Radisson Blu Hotel, începând cu ora 18:00, iar participarea este gratuită, în baza solicitării unei invitații pe site: https://cesa.impacthub.ro.