Iarna nu-i ca vara a spus cineva cândva și de câțiva ani în România pare că trecem cam rapid prin niște anotimpuri. Am scapat de arșița verii doar ca să ne trezim că e cam frig și pe la munte a nis deja. Ca să nu ne prindă iarna nepregătiți pe drumuri, am selectat câteva oferte pentru anvelope de iarnă din campania eMAG de Black Friday 2020.

Anvelopă de iarnă Tigar WINTER 205/55R16 91T

Este un model fiabil, destinat atât drumurilor cu zăpadă, umede, dar și uscate. Are numeroase blocuri de rulare și o densitate mare de lame, precum și un design spcial, cu unghi transversal.

Poți să o cumperi la reducere de Black Friday 2020 la eMAG de aici.

Black Friday la eMAG - Anvelopă iarnă Hankook Winter ICept RS2 W452 205/55R16 91T

Se încadrează în clasa de eficiență consum E, are un indice moderat de zgomot (2) și indice de viteză T pentru a putea rula cu 190 km/h în condiții de siguranță. O găsești în campania de Black Friday 2020 la eMAG aici.

Anvelopă de iarnă Debica Frigo HP 2 205/55R16 91H

Noul design al benzii de rulare permite anvelopei să aibă mai multe muchii de tăiere, cu aderență sporită. Părțile laterale ale suprafeței de rulare asigură o mai bună aderență pe zăpadă, îmbunătățind controlul vehiculului și asigurând tracțiune excelentă pe zăpadă.

Este în oferta eMAG de Black Friday aici.

eMAG Black Friday 2020 - Anvelopă iarnă Michelin Alpin 5 195/65 R15 91T

O anvelopă de iarnă proiectată pentru autoturisme urbane, compacte și de familie, Michelin Alpin 5 oferă siguranță optimă pe carosabil uscat, umed sau acoperit cu zăpadă pe tot parcursul iernii.

Găsiți oferta de Black Friday la eMAG aici.

Set 4 anvelope all season Michelin Cross Climate XL, , 195/65 R15 95V

Dacă nu sunteți fanii schimbării anvelopelor și vreți să evitați cozile la schimbarea temperaturii, găsiți în campania de reduceri eMAG pentru Black Friday și un set all season de la Michelin.

Detalii despre toate ofertele de Black Friday ale magazinelor online găsiți aici.

Ce ofertă are eMAG de Black Friday

Black Friday 2020 are loc la eMAG pe 13 noiembrie și retailerul a dezvăluit ce produse vor avea la reducere. Peste 4 milioane de produse vor avea reduceri totale de 300 de milioane de lei, oferite de către eMAG și de sellerii din Marketplace. Astfel, compania oferă reduceri la peste 40.000 de produse IT, peste 220.000 de electrocasnice mici, peste 500.000 de jocuri și jucării și multe altele. Ca și în alți ani, eMAG scoate produse speciale la reduceri de Black Friday, iar anul acesta se numără și teste PCR Real Time pentru detectarea noului coronavirus, dar și clasicele mașini și ceasuri de lux. Vezi aici care este oferta eMAG de Black Friday 2020.