Frigiderele au fost permanent aprovizionate în acest an și dacă vom ieși mai rar din case în următoarea perioadă e cazul să cumpărăm ceva mai mare în care să stocăm toate alimentele pe care luăm de la magazin. Iată o selecție de frigidere aflate în oferta de Black Friday 2020 a eMAG.

Combină frigorifică Arctic AK54305+, 291 l, Clasa A+

Are rafturi ajustabile, cutie pentru legume și fructe și este numai bună de amplasat și în spații mai puțin generoase. O găsiți la reducere în oferta MAG de Black Friday.

Combină frigorifică Samsung RB33J3830SA/EF, 321 l, Clasa A+, No Frost, Compresor Digital Inverter, Dozator apă

Spațiul frigiderului este maximizat pentru mai multă eficiență, are un sistem de răcire all-around, pentru ca aerul rece să ajungă în mod egal dintr-un colț în altul și mâncarea să rămână proaspătă și ai la dispoziție apă rece imediat.

O achiziție excelentă pe care poți să o faci în campania de Black Friday 2020 a eMAG.

Combină frigorifică BEKO RCNA406E30ZXB, 362 l, NeoFrost Dual Cooling, Touch control

Combina frigorifică face parte din noua gamă Beko, EVOLine, cu o eficiență energetică ridicată. Combina Beko poate fi încorporată în mobila de la bucătărie, unde mai pui că direcție spre care se deschid ușile poate fi schimbată în funcție de spațiul pe care-l ai la dispoziție.

Are funcții de răcire și congelare rapidă, filtru de carbon care elimină mirosurile neplăcute, și o funcție denumită Vacation Mode care te ajută să economisești energie atunci când pleci în vacanță (va fi extrem de utilă odată ce vom putea călători iar pe unde ne dorim).

Este la reducere de Black Friday 2020 la eMAG și poți să o cumperi de aici.

Frigider cu două uși LG GTB574PZHZD, 438 l, Clasa A++, Display LED, No Frost, Compresor Liniar, Smart Diagnosis, Wifi, Răcire prin ușă

Dacă vrei un frigider ce oferă răcire uniformă și rapidă, cu smart diagnosis ca să vezi rapid dacă intervine o problemă în funcționarea lui, și tehnonologie no frost, atunci acest model de la LG, pe care-l găsiți în oferta de Black Friday a eMAG este o alegere foarte inspirată.

Detalii despre toate ofertele de Black Friday ale magazinelor online găsiți aici.

Ce ofertă are eMAG de Black Friday

Black Friday 2020 are loc la eMAG pe 13 noiembrie și retailerul a dezvăluit ce produse vor avea la reducere. Peste 4 milioane de produse vor avea reduceri totale de 300 de milioane de lei, oferite de către eMAG și de sellerii din Marketplace. Astfel, compania oferă reduceri la peste 40.000 de produse IT, peste 220.000 de electrocasnice mici, peste 500.000 de jocuri și jucării și multe altele. Ca și în alți ani, eMAG scoate produse speciale la reduceri de Black Friday, iar anul acesta se numără și teste PCR Real Time pentru detectarea noului coronavirus, dar și clasicele mașini și ceasuri de lux. Vezi aici care este oferta eMAG de Black Friday 2020.