Campania Black Friday 2020 la Libris este activă pe data de 13 noiembrie, timp de 24 ore.

Reducerile vor fi aplicate la volume din toate categoriile: Noutăți din beletristică, Bestselleruri, Cărti pentru copii, Cărți în limba Engleză, eBook-uri la un click distanță, Cărți de dezvoltare personală, Memorii celebre și Jocuri numai bune pentru antrenat minți, pentru cei mici, dar și pentru cei mai mari.

Pe lângă stocuri, echipa Libris.ro a pregătit un landing page dedicat, unde iubitorii de lectură vor regăsi titlurile incluse în campanie, grupate după reducerea aplicată. Ca și anul trecut, comenzile vor fi expediate în maximum 3 zile de la plasare, astfel încât volumele preferate să nu se lase așteptate de cititorii nerăbdători. De asemenea, echipa Libris.ro va asigura asistență tehnică non stop în perioada campaniei și servere dedicate.

”Anul acesta includem în campania Black Friday ca la carte un număr record de titluri, peste 300.000. Am pregătit stocuri consistente, peste 1 milion de volume așteaptă să fie expediate către pasionații de lectură. Estimăm o creștere de 30% față de campania anterioară de reduceri de Black Friday, în linie cu dinamica vânzărilor înregistrate în tot parcursul anului, când publicul s-a orientat către carte pentru a-și menține un tonus psihic ridicat”, spune Laura Țeposu, CEO și cofondator Libris.ro.