PentruAnimale.ro va desfășura campania de Black Friday 2020 pe durata unei singure zile, vineri, 13 noiembrie, începând cu ora 6 dimineața. Magazinul estimează vânzări de 12 ori mai mari față de cele înregistrate într-o zi obișnuită.

„Ne așteptăm ca Black Friday 2020 să fie cel mai mare de până acum în segmentul de petshop. Deși în contextul economico-social trasat de COVID-19 sunt prevăzute venituri mai mici pe gospodărie, piața de produse pentru animalele de companie va continua să crească, tocmai datorită faptului că animalele de companie sunt, mai mult ca oricând, companioni în izolarea socială, iar atenția și dorința de a le recompensa sunt mai mari ca oricând”, spune Laurențiu Miron, CEO PentruAnimale.ro. „Consumatorii sunt tot mai informați și pun accent mai mult pe calitatea ingredientelor. Observăm deja o tendință în România, care urmează trendul mondial free-from (fără cereale, fără soia, fără coloranți artificiali, fără porumb etc. în hrana animalelor), precum și cea a proteinelor alternative (de exemplu, insecte) și ingrediente potrivite consumului uman”.

Pentru oferta de Black Friday 2020, petshop-ul PentruAnimale.ro a pregătit produse de calitate, tip overfill, care vor oferi clienților un dublu avantaj la achiziție: reducerea de preț din BF și kilograme în plus față de produsele regular.

Clienții vor putea cumpăra la reducere de Black Friday 2020:

Față de anul trecut, PentruAnimale.ro a pregătit o selecție de 4 ori mai mare în categoriile jucării și snaks-uri și a inclus în site produse mass-market, pentru a răspunde cererii unei noi categorii de consumatori, care, anterior, făceau achiziții mai ales din magazine fizice. Tot anul acesta, au fost introduse produse pentru cai.

PentruAnimale.ro estimează că valoarea medie a coșului de cumpărături pe durata evenimentului de reduceri va crește cu peste 45% față de media curentă. În mod obișnuit, valoarea medie a coșului este de 250 de lei.

Hrana achiziționată de clienții PentruAnimale.ro în campania Black Friday 2020 va fi suficientă pentru a hrăni pentru o zi peste 3,5% din populația felină și canină din România, reprezentând circa 300.000 de pisici și câini. În 2019, populația canină din România era estimată la 4,15 milioane, iar cea felină la 4,3 milioane, potrivit celui mai recent studiu FEDIAF (European Pet Food Industry Federation). Astfel, 46% din gospodăriile din România au cel puțin un câine, iar 47%, cel puțin o pisică.

80% din comenzi vor fi expediate în weekend-ul 13-15 noiembrie

Aproximativ 80% din comenzile plasate în BF vor fi procesate și expediate în weekend-ul 13-15 noiembrie, dacă nu vor apărea modificări cauzate de măsuri suplimentare, precum restricții de deplasare, impuse de autorități în contextul COVID-19.

Clienții PentruAnimale.ro pot plăti achizițiile de BF și în 3 rate, fără dobândă, prin Mobilpay și 5 bănci partenere – cu Star BT, Card Avantaj, Garanti Bonus Card, Alpha Bank și BRD Finance.

Aceștia beneficiază de facilitățile programului de fidelitate și pentru comenzile plasate în Black Friday, acumulând puncte de fidelitate, pe care le pot transforma în reduceri suplimentare la achizițiile viitoare.

De asemenea, echipa de veterinari PentruAnimale.ro va oferi consultanță gratuită telefonic și prin chat inclusiv de BF, iar clienții care doresc pot face retururi gratuite în decursul a 30 de zile de la achiziție.