Campania din acest an de Black Friday la Fashion Days a debutat în această dimineață și poate fi un moment bun pentru a vă cumpăra câteva piese la reducere care vă vor aduce zâmbetul pe buze. Iată câteva accesorii pe care la puteți cumpăra din oferta de Black Friday 2021 a Fashion Days.

Un ceeas analog cu cadran cu fazele lunii Fossil ar arăta perfect la încheietura voastră. Are o curea argintie, din inox, și este rezistent la apă la o presiune de până la 5 atmosfere. Îl puteți cumpăra de Black Friday la Fashion Days de aici.

Un colier L'Instant D'or din aur de 9K cu pandantiv inimă ar completa de minune o ținută office. Îl găsiți aici în oferta Fashion Days pentru Black Friday 2021.

O pereche de cercei de aur de 9K cu tijă decorați cu perle, L'Instant D'or, ar fi, de asemenea, un accesoriu potrivit pentru o ținută office, sau elegantă. Îi puteți cumpăra de aici.

Completează ținuta stylish cu o gentă crossbody din piele aflată, și ea, în oferta de Black Friday 2021 a Fashion Days. Este cu baretă lanț, are două compartimente, buzunar pentru monede și sloturi pentru carduri și o puteți achiziționa de aici.

Pentru că modelul de mai sus s-a epuizat destul de rapid, iar momentan echipa Fashion Days nu a suplimentat stocul, am găsit peentru voi o altă propunere de geanta crossbody din piel. Este de la AllSaints, model Francoise, are un compartiment și sistem de închidere metalic. E perfectă dacă vrei să iei la tine doar smartphone-ul, cardurile și o mască pentru a te proteja în vremurile acestea și o găsești aici.

Dacă aveți ceva mai multe cumpărături de făcut, o geantă mai încăpătoare ar fi potrivită. Puteți lua cu voi laptopul, să țineți cardurile, poate o sticluță cu dezinfectant și niște șervețele, iar pentru toate am găsit în campania de Black Friday 2021 la Fashion Days un model potrivit. Îl puteți cumpăra de aici.

Black Friday 2021 la Fashion Days

Fashion Days a anunțat principalele sale oferte de Black Friday 2021. Retailerul de fashion din România începe Black Friday pe 10 noiembrie.

Clienții Fashion Days vor avea la dispoziție o ofertă extrem de generoasă de articole pentru femei, bărbați și copii de la peste 600 dintre cele mai cunoscute branduri internaționale, dar și nume autohtone din secțiunea Romanian Corner, însumând cea mai mare valoare de stoc de până acum: 230 de milioane de lei.

Cele mai interesante oferte pe care le-a anunțat Fashion Days pentru Black Friday sunt: