Black Friday România continuă, iar unele magazine încă au reduceri. Pe 16 noiembrie, atunci când eMAG a lansat oficial Black Friday 2018, românii s-au îmbulzit la cărți la retailerii online. La Libris, până la ora 15.30, s-au înregistrat comenzi pentru peste 40.000 de cărți, în valoare totală de 1 milion de lei. Dacă te interesează să cumperi și niște cursuri de programare, pe lângă cultură, poți lua în considerare câteva pachete de pe Udemy, pe care le găsești la prețul de 9,99 euro.

Learning Python for Data Analysis and Visualization

În cele 110 lecții vei învăța Phyton și cum să-l utilizezi pentru analiza, vizualiarea și prezentarea datelor. Pachetul include o serie largă de exemple de coduri și sute de ore video educative. Acest curs de programare te va ajuta să atingi un nivel intermediar în Python, vei învăța să folosești Jupyter Notebook Environment, cum să folosești biblioteca NumPy și să manipulezi matricele. De asemenea, în urma acestui curs de programare vei putea să creezi și să structurezi datele folosind module Pandas și vei ști să lucrezi cu diverse formate de date în Python, inclusiv JSON, HTML și MS Excel. Acest curs de programare este la reducere de Black Friday pe Udemy și îl găsești aici.

Machine Learning A-Z: Hands-On Python & R In Data Science

Din acest curs de programare vei învăța să creezi algoritmi de machine learning în Python și R de la experți în data science, iar templat-urile de cod sunt incluse. Cursul a fost construit de către profesioniști care își împărtășesc cunoștințele și te vor ajută să înveți teorie complexă și algoritmi într-un mod simplificat. Cursul de programare care te învață machine learning este pe Udemy, redus cu ocazia campaniei de Black Friday, și îl găsești aici.

Deep Learning A-Z: Hands-On Artificial Neural Networks

Învață algortmii de deap learning în Python de la doi experți în machine learning și data science, cu ajutorul acestui curs de programare, pus la reducere de Black Friday. Acest curs de programare te va ajuta să dobândești competențele necesare pentru a primi un job care îți va aduce bani buni, având în vederea că joburile în deep learning sunt printre cele mai căutate și mai bine plătite la momentul actual. La fel ca celelalte două de mai sus, găsești acest curs de programare pe Udemy, la un preț redus de Black Friday, la 9,99 euro. Îl poți cumpăra de aici.

Află totul despre Black Friday 2019 la eMAG, evoMAG, Altex, Flanco și alții.