Black Friday 2018 la eMAG, Flanco, Altex, PC Garage, evoMAG și alții. Ghidul complet înainte de sărbătoarea reducerilor

Ideall.ro are în campania de Black Friday mai mult de 230.000 de electronice și electrocasnice, cu reduceri de până la 70%. Campania durează până pe 19 noiembrie.

De Vinerea Neagră 2017, Ideall.ro a înregistrat, până la ora 12:00, comenzi de peste un milion de euro, depășind cu 40% rezultatele de anul trecut. 10-15% din produsele disponibile în stoc au fost epuizate în prima parte a zilei. Cele mai căutate mărci au fost Arctic, Beko, Bosch, Gorenje, Hotpoint, Electrolux, Hansa, iar cele mai vândute categorii de produse au fost electrocasnicele mari și mici (mașini de spălat rufe, frigidere, cuptoare, plite, hote, mașini de spălat vase, roboți de bucătărie, fiare de călcat), precum și televizoarele.

Vârf de trafic de Black Friday la Ideall.ro

Vârfurile de trafic și comenzi pentru ediția din acest an a Black Friday au fost marcate între orele 00:00 - 1:00, imediat după lansarea campaniilor de reduceri, precum și între orele 7:00 - 10:00. Mai mult de 50% din accesările site-ului au fost făcute de pe mobil, însă cele mai multe comenzi au venit de pe desktop.

Până la finalul campaniei de Black Friday 2017, Ideall.ro estimează vânzări de 3,5 - 4 milioane de euro, cu o creștere de 50% față de 2016. Clienții care comandă de pe Ideall.ro beneficiază de un portofoliu variat în ceea ce privește metodele de plată: pot plăti la livrare și pot beneficia de serviciul de deschidere a coletului, pot plăti cu cardul bancar sau pot opta pentru plata în rate de la 12 la 24 de luni, fără dobândă. De asemenea, echipa estimează că livrările vor ajunge în trei-patru zile lucrătoare la clienții din Capitală și din împrejurimi, fiind realizate cu personalul propriu.

Black Friday 2017 la eMAG și la alți comercianți

eMAG Black Friday 2017 începe pe 17 noiembrie și tot atunci încep reducerile și la alți retaileri, precum F64, Fashion Days, CEL.ro. Alți retaileri, precum Altex, evoMAG, Flanco, sau Telekom, deja au promoții active. Pe site-ul start-up.ro veți găsi toate detaliile despre cele mai bune oferte ale anului. Toate articolele scrise pe tema aceasta pot fi găsite aici, în secțiunea dedicată Black Friday 2017.