Black Friday 2018 la eMAG, Flanco, Altex, PC Garage, evoMAG și alții. Ghidul complet înainte de sărbătoarea reducerilor

Pentru Vinerea Neagră din 2017, cel mai mare eveniment de shopping al anului, magazinul Ideall.ro a pregătit reduceri de până la 70%. Black Friday 2017 la Ideall.ro se va desfășura pe 17 noiembrie, iar retailerul a pregătit discounturi peste 230.000 de electronice și electrocasnice de la principalii furnizori pentru România: Arctic, Beko, Gorenje, Electrolux, Hansa, Bosch, Hotpoint.

”Interesul pentru ziua de Black Friday a apărut încă de la finalul lunii octombrie. Ne așteptăm ca vizitatorii de pe Ideall.ro să facă achiziții cu o valoare medie între 1.400 și 2.000 de lei. De asemenea, preconizăm că jumătate dintre ei vor fi din București și Ilfov”, a declarat Cătălin Ciolpan, general manager Ideall.ro.

Reducerile pregătite de Ideall.ro vor fi disponibile din noaptea de joi, 16 noiembrie, spre vineri, 17 noiembrie. Black Friday 2017 la electrocasnice va veni la Ideall.ro cu reduceri la mașini de spălat sau combine frigorifice.

De exemplu, doritorii vor putea cumpăra de Black Friday mașini de spălat Hotpoint la prețul de 1.299 de lei, cu o reducere de 48%, combine frigorifice Beko la 1.499 de lei, preț redus cu 38% sau cuptoare incorporabile Bosch la 1.499 de lei, reduse, de asemenea, cu 38%. Transportul va fi gratuit în toată țara.

De asemenea, tot de Black Friday 2017 la Ideall.ro clienții vor beneficia de mai multe opțiuni de plată pentru produsele achiziționate: pot plăti la livrare și beneficia de serviciul de deschidere a coletului, pot plăti cu cardul bancar sau pot opta pentru plata în rate de la 12 la 24 de luni, fără dobândă.

În 2016, cifra de vânzări din Black Friday a atins suma de 2,3 milioane de euro. Anul acesta, Ideall.ro estimează vânzări de 3,5-4 milioane de euro pentru această perioadă.

”Ne dorim o creștere de minimum 50%. Considerăm acest target realizabil, întrucât am adus numeroase îmbunătățiri pe partea de logistică, am dublat numărul de salariați, am făcut investiții în software, precum și în optimizarea platformei de e-commerce”, a completat Cătălin Ciolpan.

Ideall.ro deține un depozit de 4.000 de metri pătrați în Ilfov, cu o suprafață dublă față de anul trecut. În București și în Ilfov, livrările vor fi realizate cu personal propriu, iar pentru flota de mașini a fost investit un milion de euro. Comenzile vor ajunge la clienții din Capitală și din împrejurimi în maximum trei-patru zile lucrătoare.

Ideall.ro este unul dintre principalele magazine online de electronice și electrocasnice, ce activează pe piață din 2009. În 2016 a înregistrat o cifră de afaceri de 13,5 milioane de euro, iar pentru 2017 estimează 20 de milioane de euro, cu o creștere de 50% față de anul trecut.

Black Friday 2017 la eMAG și la alți comercianți

eMAG Black Friday 2017 începe pe 17 noiembrie și tot atunci încep reducerile și la alți retaileri, precum F64, Fashion Days, CEL.ro. Alți retaileri, precum Altex, evoMAG, Flanco, sau Telekom, deja au promoții active. Pe site-ul start-up.ro veți găsi toate detaliile despre cele mai bune oferte ale anului. Toate articolele scrise pe tema aceasta pot fi găsite aici, în secțiunea dedicată Black Friday 2017.