Black Friday 2018 la eMAG, Flanco, Altex, PC Garage, evoMAG și alții. Ghidul complet înainte de sărbătoarea reducerilor

E o ocazie nemaipomenită să cumperi un Smart TV cu diagonală mare și caracteristici specifice anului 2017. Black Friday 2017 la eMAG a început și există oferte foarte interesante pentru televizoare, de la cele mai ieftine, până la unele care depășesc cifra de 10.000 de lei cu lejeritate.

Indiferent dacă vrei televizoare 4k, televizoare Full HD sau televizoare cu Android, ai oferte disponibile de Black Friday la eMAG și la alți comercianți de pe piață.

Reduceri la televizoare smart - Samsung 40MU6102, 100 centimetri

Avem un televizor LED de la Samsung cu o rezoluție 4K Ultra HD. De asemenea, televizorul smart de la Samsung are funcția PurColor care obține culori mai naturale. Poți vedea imaginile și în HDR, iar designul este unul slim, potrivit atât pentru perete, cât și pentru a fi pus pe mobilier. Poți să-l cumperi de aici.

LG 43UJ620V, 108 centimetri

LG are funcții inteligente foarte interesante față de alți producători și meniul sistemului de operare e unul care-mi place personal. La eMAG de Black Friday 2017 poți să găsești acest televizor smart sau unul mai mare la recucere. Poți vedea pe el inclusiv imagini 360 de grade cu ajutorul Magic Remote, telecomanda care are funcții inteligente și funcționează ca un adevărat mouse. Îl găsești de cumpărat la acest link.

eMAG Black Friday - Samsung 49MU6202, 123 centimetri

Televizoarele curbate sunt o alegere interesantă pentru cei care vor să vadă din orice colț al camerei și arată spectaculos la filme și în jocuri. Rezoluția este una Ultra HD și ai toate funcțiile smart de pe orice televizor Samsung: hub-ul cu aplicații speciale, conectivitatea la telefonul mobil și la internet, posibilitatea de a vorbi direct cu telecomanda pentru a schimba canalul. Îl găsești la un preț foarte bun de Black Friday la eMAG aici.

Sony Bravia 43XE7005, 108 centimetri

Sony produce unele dintre cele mai bune televizoare smart de pe piață, doar că singurul dezavantaj al lor este că sunt mai scumpe decât celelalte modele de pe piață. Dar de Black Friday lucrurile stau mai bine. Modelul acesta de Bravia are rezoluție 4K și poți să vezi toate detaliile chiar dacă e și lumină puternică în cameră. În plus, există o compatibilitate extinsă cu PlayStation, iar telecomenzile au buton special de YouTube, pentru accest direct al copiilor. Îl cumperi de aici.

eMAG Black Friday - Philips Smart Android 43PUS6412/12

Televizoarele cu Android nu sunt atât de des întâlnite, dar Philips le face pe cele mai bune. Mai ales că are și caracteristica Ambilight, adică lumina de pe ecran este proiectată în spatele său. Rezoluția este una UltraHD, iar tehnologia Natural Motion elimină umbrele și efectul de imagine sacadată. Îl găsești de cumpărat la reducere de Black Friday aici.