Black Friday 2018 la eMAG, Flanco, Altex, PC Garage, evoMAG și alții. Ghidul complet înainte de sărbătoarea reducerilor

Black Friday la eMAG a fost un adevărat succes, spun reprezentanții retailerului. Păcat că sărbătoarea reducerilor durează doar o zi la eMAG, nu? Din fericire, unele magazine încă au oferte speciale de Black Friday 2017, iar în rândurile de mai jos am strâns câteva oferte de la PC Garage și Flanco.

Black Friday 2017 la Flanco - Televizoare și smartphone-uri la reducere

Flanco continuă reducerile de Black Friday până duminică, 19 noiembrie, iar ofertele sunt perfecte pentru cei care își doresc electronice sau electrocasnice la prețuri avantajoase. Noi am selectat două televizoare și un smartphone care au reduceri mari și le puteți vedea mai jos.

Huawei P10 este încă un smartphone care merită cumpărat de Black Friday de la Flanco. Este unul dintre cele mai apreciate vârfuri de gamă de anul acesta și are un display de 5,1 inch cu rezoluție full HD. Procesorul este puternic și e făcut chiar de către cei de la Huawei, dar principalul atuu al telefonului ține de camerele foto. Vorbim despre unele dezvoltate în parteneriat cu Leica, capabile să facă fotografii alb-negru sau cu fundal blurat. Smartphone-ul costă cu 600 de lei mai puțin și poate fi cumpărat de aici.

Am tot recomandat televizoare smart de la LG pentru că au un sistem de operare excelent și prețurile sunt decente. Calitatea imaginii la acest model este foarte bună, funcțiile smart funcționează perfect, iar diagonala este perfectă pentru orice sufragerie. Recomandarea aceasta este pentru un televizor de 109 centimetri diagonală, ultra HD 4K, ce are o reducere de 35% în momentul de față de Black Friday la Flanco. Îl cumperi de aici.

Dacă vrei un model ceva mai mare, televizorul Samsung 4K UHD cu diagonală de 123 de centimetri e redus cu 1.000 de lei. Este un televizor care le are pe toate și care le face pe toate, ideal pentru cei care vor să-și transforme sufrageria într-un veritabil cinematograf. Este un televizor pe care nu vei simți nevoia să-l schimbi prea curând și îl poți cumpăra la oferta Flanco de Black Friday de aici.

Black Friday la PC Garage - Componente și accesorii pentru gaming

Black Friday 2017 la PC Garage continuă sub denumirea "Black Weekend de gaming", iar retailerul are oferte la o gamă largă de componente pentru PC și accesorii pentru gaming, iar noi am selectat trei produse.

Mouse-ul Dragon War Phantom V2 arată ca o navă spațială colorată și futuristă. Are doar 9.500 de dpi, 5 butoane și un cablu cu o lungime totală de doi metri. E la cel bun preț din istoria PC Garage. Nu e tocmai un mouse pentru gamerii hardcore, ci pentru cei amatori și care țin la un design futurist. Îl cumperi de aici.

AMD Ryzen 5 este un procesor decent pentru cei care vor gaming la nivel mediu și performanțe bune per total. Are 6 nuclee și 12 threaduri, iar frecvențele sunt de 3,2Ghz, în modul standard, și 3,6Ghz, în modul turbo. Îl poți cumpăra de aici, la o reducere mare și un preț bun.

Iar dacă simți că PC-ul tău nu mai face față cu al său cooler din dotare, poate nu e o idee rea să-ți cumperi unul ceva mai puternic. Coolerul ID-Cooling FROSTFLOW 120+ are o reducere mare cu ocazia Black Weekend de Gaming la PC Garage și merită pus în coșul de cumpărături.