Black Friday 2018 la eMAG, Flanco, Altex, PC Garage, evoMAG și alții. Ghidul complet înainte de sărbătoarea reducerilor

Black Friday 2017 la FashionUP înseamnă reduceri masive la îmbrăcăminte pentru femei și bărbați. Reducerile de Black Friday 2017 ajung până la 90%, iar campania Black Friday la FashionUP se desfășoară în perioada 17-26 noiembrie, iar compania se așteaptă la vânzări în valoare de două milioane de euro. Pe lângă cele 50.000 de produse deja existente în portofoliul magazinului, au fost adăugate 20.000 în plus special pentru Black Friday. Dintre acestea, 7.000 au un preț foarte accesibil, de 69 lei. Printre brandurile premium care vor beneficia de reduceri se numără Trussardi, Versace Jeans, Cavalli Class, Levi’s, Dixie, Guess și Michael Kors.

Noi am aruncat rapid un ochi peste oferta FashionUP de Black Friday 2017 și am ales câteva oferte care ne fac cu ochiul.

Black Friday 2017 la FashionUP: Haine și încălțăminte pentru femei

La produsele din brandul Raymond Taylor, FashionUP are reduceri de până la 90%, iar gama e largă. Toată colecția este disponibilă aici și include geci, pulovere, cămăși, pantaloni eleganți, jachete și altele.

Dacă sunteți în căutarea unei perechi de botine, am găsit o pereche de la Top Secret cu o reducere de mai mult de 50%. Sunt elegante, din piele și par perfecte pentru vremea de afară. Le puteți cumpăra cu încredere de aici. Mai multe reduceri la încălțăminte puteți vedea aici.

Cu o reducere de 67% am găsit un palton marca Fontana 2.0. E perfect pentru zilele foarte friguroase și se asortează atât ținutelor elegante, cât și celor mai sport. Îl puteți descoperi aici.

Iar dacă v-ați dorit mereu o geantă Versace, acum v-o puteți permite. Are o reducere de 79% și un preț pe care ți-l poți permite. Geanta este disponibilă aici, iar mai multe accesorii găsiți aici.

Black Friday 2017 la FashionUP vine cu premii

Cei care se abonează la newsletterul FashionUP cu ocazia Black Friday au intrat automat în cursa pentru două premii inedite, oferite în parteneriat cu o agenție de turism. Premiile constau într-o vacanță în Rhodos și o excursie pe Coasta Mediteraneană a Turciei, ambele de două persoane.