Black Friday 2018 la eMAG, Flanco, Altex, PC Garage, evoMAG și alții. Ghidul complet înainte de sărbătoarea reducerilor

Vonino e un brand american de telefoane mobile care face dispozitive entry level cu Android. De Black Friday, pe magazinul online propriu, vonino.ro, producătorul organizează Black Friday.

Ai disponibile mai multe produse, de la telefoane mobile, dispozitive mobile, tablete și dispozitive wearable pentru copii. De Black Friday 2017 poți profita de ele.

Iată câteva produse pe care le putem recomanda de Black Friday 2017 la Vonino:

Vonino Volt X

Are o autonomie bună printr-o baterie de 4.000 de miliamperi. Volt X are sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow, un procesor quad-core și 1 GB de memorie RAM. Ecranul are 5 inci, iar camera foto este de 8 megapixeli. E un telefon bun pentru un copil sau dacă vreți să-l folosiți pe post de telefon de taximetrie sau de ridesharing. Îl cumperi la acest link.

Vonino KidsWatch S2

E un ceas inteligent pentru cei mici pentru a avea grijă în permanență de ei, iar de Black Friday îl iei la un preț foarte mic. Kids Watch S2 are un SIM prepay Orange cu un credit de 6 euro și are funcție de localizare și telefon mobil incorporat. Dacă vă e teamă să-i faceți celui mic cadou un telefon, puteți să-i dați o asemenea brățară, pentru a fi în permanentă legătură cu el. Îl cumperi de aici.

Vonino Volt S

Are o baterie de 4.000 de miliamperi, iar Vonino mizează mult pe smartphone-uri cu astfel de capacități, pentru a crește atractivitatea lor. Ai dual SIM, un ecran de 5 inci și o memorie de stocare de 8 GB. Memoria RAM e de 1 GB, dar dacă vrei să-l folosești ca telefon secundar s-ar putea să-ți fie bun. Îl cumperi de aici.

Vonino MusicPAD H1

E un dispozitiv de divertisment de tipul Smart Home Entertainment care are un design minimalist. Poți să asculți muzică pe el cu ajutorul boxelor incorporate. Oferă acces gratuit la melodii prin Soundcloud și Anghami. Pentru copii este preinstalată aplicația YouTube Kids. E ca un fel de tabletă multimedia pe care o poți cumpăra de aici.

Vonino Navo P White

E o tabletă de 7 inci cu un ecran cu rezoluție 1280x800 de pixeli, iar capacitatea de stocare este de 16 GB. Are un Android mai nou, adica 7.0 Nougat și memorie RAM de 1 GB. Dacă-i pui Waze, stă foarte bine pe bord sau ca un dispozitiv pentru copii atunci când pleci în călătorie. O cumperi de la acest link.

Black Friday 2017 la eMAG și la alți comercianți

eMAG Black Friday 2017 începe pe 17 noiembrie și tot atunci încep reducerile și la alți retaileri, precum F64, Fashion Days, CEL.ro. Alți retaileri, precum Altex, evoMAG, Flanco, sau Telekom, deja au promoții active. Pe site-ul start-up.ro veți găsi toate detaliile despre cele mai bune oferte ale anului. Toate articolele scrise pe tema aceasta pot fi găsite aici, în secțiunea dedicată Black Friday 2017.