Încă din prima zi de campanie, toți cei care sunt în căutarea unui apartament pentru închiriere se pot bucura de probabil cea mai neașteptată promoție a anului din acest sector. Astfel, Milluu organizează primul Black Friday din România de acest tip, oferind 50% reducere pentru chiria lunii decembrie, la 30 de apartamente complet mobilate și utilate, din portofoliul propriu.

“Milluu a venit cu o abordare nouă în piață, atât pentru proprietari, cât și pentru chiriași, încă de la început. Acum, de Black Friday, am hotărât să oferim reduceri la apartamentele din portofoliul nostru, întrucât dorim să venim în întâmpinarea cât mai multor chiriași care înțeleg și preferă un proces de închiriere complet digital, de la căutarea unui apartament, până la plata lunară a chiriei, direct din aplicație“, spune Florin Stoian, Fondator și CEO Milluu.

Black Friday la Milluu

Apartamentele incluse în campania Black Friday se regăsesc în secțiunea Milluu Select. Acesta este un serviciu de property management al aplicației Milluu, unde sunt listate zilnic apartamente și garsoniere date spre închiriere, fără garanție și comision. Reducerea însumată a chiriilor ce vor fi plătite pentru luna decembrie la locuințele din cadrul campaniei Black Friday se ridică la peste 11.000 de euro.

“Toate apartamentele din portofoliul nostru sunt atent selectate și verificate, Milluu garantând că informațiile prezentate în fiecare listare sunt conforme cu realitatea. În acest context, ele pot fi rezervate pentru 48 de ore sau închiriate instant din aplicație, printr-un proces complet digital.” - Florin Stoian, CEO Milluu.

Promoția Black Friday se acordă pentru cele 30 de apartamente și garsoniere Milluu Select dacă acestea sunt închiriate în perioada 5 - 30 noiembrie 2020, reducerea chiriei fiind valabilă pentru luna decembrie 2020, la semnarea unui contract de închiriere pentru o perioadă de 12 luni.

Lansată în august 2019, aplicația Milluu a fost deja folosită de peste 55.000 de utilizatori și poate fi descărcată gratuit din App Store sau Google Play.

Sutelor de proprietari care au acceptat deja o ofertă de property management din partea Milluu, le-a fost garantată plata chiriei la timp pe toată perioada contractuală, asigurarea bunurilor din casă sau validarea chiriașilor. Așadar, serviciul de management complet al unei locuinței se traduce printr-o siguranță și transparență financiară atât pentru proprietari cât și pentru chiriași.

Milluu este singură aplicație de închiriere de apartamente din România dedicată exclusiv proprietarilor și chiriașilor. Aplicația este construită să ofere o experiență 100% digitală, de la găsirea și închirierea unei noi locuințe, până la managementul complet al proprietății. În primul an de la înființare, au fost listate în aplicație peste 3000 de apartamente.

Fondată de către Florin Stoian, antreprenor care anterior a pus bazele StarTaxi și Yellow Menu, Milluu a primit la sfârșitul anului 2019 o investiție din partea a două mari fonduri de investiții din România, EarlyGame Ventures (EGV) și RocaX.