CLICK AICI PENTRU A VERIFICA OFERTA EMAG BLACK FRIDAY

Mastercard şi eMAG lansează de Black Friday o nouă campanie de promovare a plăților electronice în rândul consumatorilor din România. Campania, care este valabilă o singură zi, pe 16 noiembrie, încurajează plata online a produselor comandate de pe platformele de comerț electronic ca parte obișnuită a procesului de shopping online.

Află totul despre Black Friday 2019 la eMAG, evoMAG, Altex, Flanco și alții.

Campania se desfășoară exclusiv pe platforma online și în aplicația mobilă, în perioada evenimentului Black Friday, începând din data de 16 noiembrie și până pe 17 noiembrie, ora 2:00 AM.

„Siguranța oferită consumatorilor este esențială și reprezintă o preocupare permanentă pentru toți actorii implicați în plățile online, implicit pentru Mastercard. Așadar, cei care își salvează cardul sau cardurile în contul lor eMAG trebuie să stea liniștiți. Totodată, este foarte important ca cei care fac shopping online să știe că Mastercard nu va face niciodată compromisuri în ceea ce privește securitatea tranzacțiilor realizate prin soluțiile de plată oferite și se va asigura în permanență că acestea îndeplinesc cele mai înalte standarde. Nu ne rămâne decât să le urăm tuturor spor la cumpărături și poate își încep anul 2019 la volanul unui Mercedes-Benz”, a a declarat Roxana Petre, Business Development Manager, Mastercard România.

„De la an la an, ponderea clienților care efectuează plăți cu cardul este în continuă creștere, lucru care confirmă încrederea pe care aceștia au căpătat-o în shopping-ul online și în beneficiile sale. Pentru că folosesc platforma eMAG, de Black Friday răsplătim încrederea clienților noștri oferindu-le o experiență memorabilă”, a spus Mircea Balica, Payments Platform Manager eMAG.

Clienții eMAG care doresc să intre în promoție trebuie să salveze, fie înainte, fie în momentul achiziției, cardul Mastercard sau Maestro în contul lor eMAG și să păstreze acest card salvat până la data tragerii la sorți, 07.01.2019, inclusiv. Pot face acest lucru accesând contul lor eMAG pe site-ul www.emag.ro, pe m.eMAG.ro sau în aplicația de mobil eMAG, în secțiunea „Cardurile mele” și apoi adaugând datele cardului Mastercard sau Maestro.

În campanie participă produsele din oferta eMAG, care se regăsesc în site-ul www.emag.ro, m.emag.ro și în aplicația de mobil eMAG, inclusiv produsele resigilate și cele din eMAG Marketplace, cu excepția produselor din categoria „Asigurări RCA” și „Asigurări de călătorie”. Înscrierea în campanie poate avea loc o singură dată, indiferent de numărul de comenzi.

Mai multe detalii despre campania derulată de Mastercard și eMAG de Black Friday sunt disponibile pe pagina https://www.emag.ro/guide/tombola-mastercard-black-friday sau în regulamentul integral sau în regulamentul integral al campaniei, care poate fi accesat la următorul link.