UPDATE 9.47

Află totul despre Black Friday 2019 la eMAG, evoMAG, Altex, Flanco și alții.

UPDATE 9.47 - Ce au căutat femeile de Black Friday, cantitativ, pe eMAG: aspirator fără sac, scutece, șervețele umede, perie rotativă Rowenta și detergenți capsulă Ariel. În topul cumpărăturilor făcute de bărbați se numără SSD Kingston, telefonul mobil Huawei P20 Lite, scutece, detergenți capsulă Ariel și televizor Start Light. Cel mai bine vândut produs a fost dintotdeauna scutecele.

UPDATE 9:41

La eMAG au început livrările produselor achiziționate de Black Friday. Detalii găsiți și în acest material.

Black Friday 2018 la eMAG a început la ora la 6:56 atingând cote maxime în istoria evenimentului. În prima oră de la startul evenimentului eMAG a înregistrat comenzi de 130.000.000 de lei cu 40% mai mult comparativ cu prima oră de anul trecut.

CLICK AICI PENTRU A VERIFICA OFERTA EMAG BLACK FRIDAY

Stocurile se epuizează rapid, dar sunt mai multe produse care merită atenția ta. Toată oferta eMAG este aici și poți consulta și recomandările noastre.

BMW i3

eMAG a adus în oferta de Black Friday mașini electrice BMW i3. Dacă vrei să șoferi eco, ia-ți una dintre aceste mașini. Se dau rapid, avansul este de doar 1.000 de lei, și le poți lua de aici.

eMAG Black Friday - motocicletă Kawasaki

Dacă ai visat toată viața că vei avea un motor, noi spunem să profiți de oferta de Black Friday a eMAG și să-ți îndeplinești visul. Avansul este cât ai da pe mâncare timp de o lună în București, așa că se merită. Cumpără-ți motorul de aici.

Mini Cooper 3 uși

Știm foarte bine că Bucureștiul este aglomerat. Așa că, dacă vrei să te plimbi cu mașina, de ce să u iei una mică, cu care te poți strecura ușor pe străzile înguste din oraș. O găsești în oferta eMAG Black Friday 2018 și dai acum doar avansul. E mic-mic.