Black Friday 2018 la eMAG, Flanco, Altex, PC Garage, evoMAG și alții. Ghidul complet înainte de sărbătoarea reducerilor

Află totul despre Black Friday 2019 la eMAG, evoMAG, Altex, Flanco și alții.

Imprimante Black Friday 2018

Multifuncțional Inkjet Color Brother DCP-T500W InkBenefit Plus, A4, Wireless. Oferă volume de imprimare mari la un cost foarte mic. Prin sistemul de tancuri reîncărcabile poți printa până la 6.000 de pagini alb-negru și 5.000 de pagini color. O poți cumpăra de aici.

Multifuncțional inkjet color Epson L565, A4. Avantajul e că prețul e mic, e compactă și multifuncțională. Poți încărca prin rezervorul de cerneală, dar ai și capacitate de scanner sau xerox. Funcționează cu reîncărcare de cerneală prin sistemul EcoTank. Un rezervor alb-negru poate funcționa mai bine de un an și nu aveți grija cartușelor.

Imprimantă laser monocrom Samsung SL-M2026W, Wireless, NFC, A4. Samsung e un producător de încredere, iar imprimanta aceasta cu laser e utilă pentru cei care vor să printeze mult și rapid. De asemenea, poți printa direct de pe telefon prin tehnologia NFC.

Multifuncțional Inkjet Canon Pixma MX-495, Fax, ADF, Wireless, A4, Negru. Imprimantă wireless și care se poate conecta în Cloud pentru a printa documente de la distanță. Poate să se conecteze atât la telefoanele Apple, cât și la cele cu Android.

Multifuncțional laser monocrom Konica Minolta Bizhub 185. E o imprimantă semiprofesională pentru birourile mari. Include o serie de facilități interesante, printre care și cele de watermark, prin care poți practic marca foile care pornesc de la tine.

Sfaturi de Black Friday 2018

De Black Friday, fie că ești persoană fizică sau persoană juridică, poți să profiți de reduceri. Uneori perioada aceasta ne demonstrează că încă îl așteptăm pe Moș Crăciun.

Dar trebuie să fii pregătit de reduceri, așa că citește cu atenție sfaturile noastre.

Autentifică-te în toate magazinele și fă-ți conturi complete

E important să fii cel mai rapid de Black Friday. Și dacă stai în vinerea reducerilor să faci conturi și să-ți completezi datele în magazinele online, pierzi timp prețios. Unele produse au un stoc limitat de Black Friday, așa că e important să poți da două click-uri și să cumperi. Fă cont pe site-urile pe care știi că vei cumpăra și completează cu toate datele ca să fii pregătit de Black Friday.

Black Friday 2018 - Selectează plata cu cardul și datele de facturare

Selectează plata cu cardul și introdu din timp datele cardului. E mai simplu și pentru tine, dar e mai simplu și pentru curieri. Plus că așa te asiguri că produsul va veni la tine. De asemenea, completează datele de facturare ca să nu fii nevoit să o faci în timpul Black Friday. Nu uita să pui și codul poștal ca să fie mai ușor de livrat de către curieri.

Folosește opțiunea de Wishlist

Pune produsele favorite în Wishlist-ul magazinelor ca să ai de unde să le iei de Black Friday 2018. Asta te ajută să faci comanda rapid și să faci și o estimare a costurilor.

Utilizează mai multe dispozitive deodată de Black Friday 2018

Folosește mai multe dispozitive. Utilizează laptopul, desktop-ul, mobilul sau tableta ca să poți să te asiguri că faci toate cumpărăturile de Black Friday 2018 la timp. Pune-le pe birou, autentifică-te în toate conturile și dă comenzi pentru toate produsele. Apoi așază-te și așteaptă curierul.