Semne bune eMAG-ul are. ”Ce a fost mai greu a trecut! Black Friday va începe curând” scrie pe site-ul eMAG.

Din păcate, nici nu știm cu siguranță când va apăsa eMAG butonul magic, dar avem câteva informații care te vor ajuta să stai mai liniștit. Hai să o luăm cu începutul.

CLICK AICI PENTRU A VERIFICA DACĂ A ÎNCEPUT EMAG BLACK FRIDAY

UPDATE: Când va porni oferta, aici vă puteți orienta pentru smartphone-uri la reducere de eMAG Black Friday.

De ce nu se anunță ora la care începe eMAG Black Friday

Având în vedere că eMAG are cea mai de succes campanie de Black Friday pe plan local și că site-ul este vizitat de milioane de români, motivul pentru care ora la care se dă drumul ofertelor este ținută secretă este unul destul de simplu: toată lumea s-ar îmbulzi ”la fix” și nimeni nu ar mai vedea nimic, pentru că serverele ar ceda.

Oricum s-a mai întâmplat ca eMAG să aibă probleme de Black Friday cu infrastructura, dar aceasta este o măsură de precauție destul de inteligentă.

În plus, la sediul eMAG se fac optimizări toată noaptea și echipa lucrează pentru a se asigura că produsele sunt afișate corect și că totul este pus la punct înainte să se apese pe buton.

Ce se știe despre ora la care începe eMAG Black Friday

Nu suntem, totuși, lăsați întocmai în ceață de către cei de la eMAG când vine vorba despre ora de începere a campaniei. Mai exact, știm că reducerile încep dis de dimineață pe 16 noiembrie și că se termină noaptea.

Dacă este să ne luăm după anii anteriori, eMAG Black Friday ar putea începe între orele 6.00 și 7.00. Anul trecut, de exemplu, notificarea a fost trimisă în jurul orei 6.20, dar au fost ani în care reducerile au fost disponibile pe site abia după ora 7.00.

Cei care vor să fie siguri că prind promoțiile, să lase un tab deschis pe site-ul retailerului și să-și instaleze aplicația de mobil: acolo vor primi o notificare și reducerile vor fi disponibile un pic mai devreme decât pe smartphone, un lucru bun din anumite puncte de vedere.

Dacă ți-ai pregătit listele cu favoritate și ai pus deja tot ce îți doreai în coș nu rămâne decât să te trezești devreme și să fii pe fază. Noi te ținem la curent și îți ținem pumnii.