Cei de la Spy Shop pun la bătaie, cu ocazia Black Friday 2020, aproximativ 1000 de produse la care veți găsi cele mai mici prețuri din an. Printre cele mai căutate produse de-a lungul timpului și cele pentru care va exista și în această perioadă un interes crescut sunt camerele de supraveghere și accesoriile CCTV, sistemele de alarmă antiefracție, videointerfoanele, automatizări pentru porti și uși garaj, sistemele smart home, gadget-urile spy și optice (binocluri, telescoape, microscoape, nightvision etc.)

Brandurile de top la care veți găsi cele mai bune reduceri sunt Dahua, Hikvision, DSC, Paradox, Reolink, Vstarcam, Slinex, Nice, Motorline, Orvibo, Dinsafer, Bresser, Vortex si Pulsar.

Spy Shop se asteaptă la o creștere de peste 50% a volumului tranzacționat în perioada Black Friday față de anul trecut și o creștere a traficului pe site-ul propriu de până la 100%.

„Anul acesta și investițiile pentru pregătirea evenimentului au fost mai mari, atât bugetul de marketing cât și costurile cu logistica și stocurile. Ne așteptăm la o creștere susținută a vânzărilor în perioada Black Friday atât datorită ofertelor foarte bune pe care le vom avea, cât și datorită contextului care favorizează cumpărăturile online în perioada aceasta.” a declarat Alex Jivan, Marketing Manager Spy Shop.

Sunt recomandate la fel ca în fiecare an abonarea la newsletter pentru a primi din timp ofertele și crearea unui cont pe site pentru a reduce din timp atunci când se efectuează comanda.

“Ne așteptăm ca numărul comenzilor să crească cu peste 50% și în același timp valoarea coșului să fie mai mare față de anul trecut. Totodată, conform trendului din acest an, credem că numărul plăților online să fie de aproximativ trei ori față de anul trecut.”

Piața sistemelor de securitate este pe un trend ascendent, favorizat și de comportamentul oamenilor care s-a schimbat în acest an, mulți din aceștia migrând spre cumpărăturile online.

Anul 2020 a fost de bun augur pentru Spy Shop, companie care se așteaptă la o creștere a cifrei de afaceri cu peste 50% față de anul trecut când a încheiat cu o cifră de 30 milioane lei. Tot în acest an compania deschis cel mai mare showroom din țară dedicat echipamentelor de securitate și a crescut capacitatea depozitului cu 50%.

Spy Shop este unul dintre principalele magazine online de sisteme de securitate și supraveghere video, înființat în anul 2009. Operează prin intermediul site-ului spy-shop.ro și are în portofoliu peste 50.000 de produse de securitate și supraveghere video, echipamente adresate clientului final cât și partenerilor B2B, instalatori și distribuitori.