Bolt, serviciul de ridesharing, îți lansează serviciul de livrare de mâncare, iar astfel compania din Estonia intră în competiție cu Uber Eats, Takeaway și așa mai departe. Serviciul Bolt Food va fi disponibil inițial doar în Tallinn, iar în următoarele trei luni serviciul ar trebui să ajungă în mai multe orașe din Letonia și Lituania. Anul viitor serviciul se va extinde și mai mult în Europa și Africa.

Utilizatorii din Tallinn ai aplicației vor putea comanda mâncare de la peste 80 de restaurante din centrul orașului. Pentru a o utiliza, clienții trebuie să descarce aplicația Bolt Food, iar aceasta le va oferi sugestii de restaurante în funcție de zona în care se află.

"Noi vrem să le aducem oamenilor cea mai bună ofertă de pe piață, vrem să scădem prețurile de livrare și să le asigurăm curierilor cel mai bun sprijin. Avem peste 25 de milioane de oameni care folosesc Bolt, iar cererea pentru un serviciu de livrare de mâncare a fost mare. Restaurantele vor putea atrage clienți noi datorită experienței simple de utilizare a aplicației", a spus Jevgeni Kabanov, Chief Product Officer la Bolt.

Restaurantele și curierii se pot înscrie pe site-ul food.bolt.eu. Bolt are peste 25 de milioane de utilizatori în 30 de țări din Europa și Africa.