Deepstash e o platformă unde oamenii se conectează în jurul conținutului, adică articole, videoclipuri sau podcast-uri. Aplicația oferă conținut curatoriat din diverse surse pentru a nu ne mai pierde într-un zgomot informațional. Deepstash are peste un milion de utilizatori din peste 150 de țări.

În luna decembrie a anului trecut compania a anunțat o investiție de 3 milioane de euro din partea Connect Ventures, GapMinder VC și Cultivate Capital.

Bookstash este un produs nou lansat de unul dintre inginerii de la Deepstash, Daniel Răducu, o variantă simplificată și dedicată celor care vor să descopere cele mai importante idei din cărți în câteva minute. Aplicația web permite oricui să intre, să apese un buton și primește o carte aleatorie din care sunt extrase cele mai importante idei.

Toate sub forma unor cartonașe. Astfel, în loc să stai dimineața pe TikTok sau pe YouTube, poți învăța ceva nou din cărți. Dacă Deepstash se bazează pe inteligență artificială și conținut cât mai adaptat pe preferințele personale, Bookstash este ca o pauză de cafea mai inteligentă.

Bookstash pe Product Hunt poate fi descoperit aici.

Bookstash e o aplicație web 100%, disponibilă pe desktop și mobil la Bookstash.io. Pe agregatorul de produse inovatoare Product Hunt, Bookstash este în momentul acesta pe primul loc în topul preferințelor.

Bookstash, așa cum este prezentat pe Product Hunt, permite găsirea de conținut util din cărți de antreprenoriat, dezvoltare personale. În aplicație poți salva conținutul favorit pentru mai târziu, să urmărești progresul tău. În momentul acesta Bookstash are peste 100 de cărți de la Elon Musk, Bill Gates, Jeff Bezos, dar și alții. Utilizatorii pot să recomande cărți care să fie adăugate apoi în listă.

Deepstash e o variantă mai dezvoltată a Bookstash, pentru că face rezumate inclusiv pentru video-uri, podcasturi și alte tipuri de media. Practic, acolo poți să devii mai deștept și mai inspirat prin conținut. O altă alternativă lansată în România este Underline, o aplicație care permite utilizatorilor să citească rezumate de cărți dacă nu au timp să se dedice lecturii cu totul.