Acestea sunt destinate managementului şi gestionării afacerii şi rezolvă nevoi reale ale acestora – de la facturare, contabilitate primară, gestionarea cashflow-ului, până la recrutare de angajați.

Varianta de start a BT Store prezintă zece soluții dedicate IMM-urilor cu care Banca Transilvania a pornit la drum în acest proiect, oferite de Smart Bill, Blugento, eJobs, Rețeaua Privată de Sănătate Regina Maria, Ebriza, ThinkOut, Calendis Business, REGnet, DocAv şi iFactor.

“Vedem provocările cu care antreprenorii se confruntă zi de zi, aşa încât ne-am dorit să înlesnim rezolvarea a cât mai multe dintre acestea. Având acces la o serie de firme cu produse inovative, digitale, care rezolvă probleme reale, am creat BT Store, platformă prin care aceste idei să ajungă la cât mai mulți clienți BT cu spirit antreprenorial”, declară Daniel Szekely, Director Coordonator IMM & Microbusiness, Banca Transilvania, citat de wall-street.ro.

Platforma va fi completată pe parcurs cu noi idei, parteneri şi oferte, pentru a răspunde mai întâi principalelor provocări din zona antreprenorială, ținta fiind ca în final să acopere nevoile unui business IMM.

“BT Store va deveni locul de întâlnire al celor care visează, lansează şi dezvoltă soluții de orice fel pentru antreprenori. Va fi o mare vitrină cu articole pentru IMM-uri. Oameni cu idei se întâlnesc cu echipa noastră de Digital Transformation pentru ca soluțiile lor să poată avea o expunere largă, imediată – pentru că aici sunt cele mai multe IMM-uri”, spune Tiberiu Moisă, Director General Adjunct, Banking pentru IMM, Banca Transilvania.

BT Store - soluțiile oferite antreprenorilor

Smart Bill este liderul pieței soluțiilor online de facturare şi gestiune. Soluția oferită este potrivită tuturor afacerilor pentru emiterea, livrarea, încasarea de facturi, avize, proforme, chitanțe, gestiunea stocurilor, totul desfășurându-se online. Poți citi mai multe despre oferta Smart Bill în acest material.

Blugento este o soluție de eCommerce pentru optimizarea afacerii, care ajută antreprenorii să îşi construiască de la zero un magazin online. Citește despre românii de la Blugento, care te ajută să vinzi pe Amazon sau eBay, aici.

eJobs, liderul pieței de recrutare online din România, ajută antreprenorii să găsească angajații potriviți. Platforma online înseamnă în prezent 4 milioane de CV-uri online, 40.000 de job-uri active în orice moment şi peste 1.500 de CV-uri actualizate zilnic.

Rețeaua Privată de Sănătate Regina Maria propune IMM-urilor abonamente medicale pentru echipă, pachete care pot fi unul dintre beneficiile extra-salariale.

Ebriza este o soluție online pentru vânzarea, emiterea bonurilor fiscale şi gestionarea afacerilor din domeniul HoReCa. Ebriza transformă total ceea ce înseamnă acum casa de marcat, softul de vânzare şi de gestiune. Află mai multe despre primul serviciu de POS gratuit din România.

ThinkOut este o soluție cu ajutorul căreia întreprinzătorii au acces la indici şi grafice privind activitatea comercială a firmei, precum şi la predicții pentru un interval de şase luni. Citește aici despre Thinkout, produsul care te ajută să nu ajungi în faliment.

Calendis Business este o aplicație completă de programări şi o soluție pentru optimizarea şi gestionarea businessului. Aici afli mai multe despre produsul folosit și de Primărie.

REGnet oferă online şi la distanță servicii care au legătură cu Registrul Comerțului. Antreprenorii beneficiază astfel de consultanță pentru optimizarea afacerii.

DocAv este un generator online de documente, care rezolvă problema contractelor comerciale. Află mai multe despre românii care te ajută să găsești online modele de documente pentru firma ta.

iFactor susține IMM-urile să transforme în cash, în doar două zile, facturile emise de clienții săi, cu termene de plată de până la 180 de zile. Este o soluție la problema de lichiditate a unui business.