Proprietarii de afaceri de la noi au acces la toate funcționalitățile de bază pentru a opera într-un mod legal o unitate comercială. Astfel, fondatorii Ebriza pun la dispoziție un dashboard, nomenclator, POS - emitere bon fiscal, rapoarte contabile și vizualizare comenzi, fără limită de utilizatori sau gestiuni.

Sistemul POS poate fi implementat rapid, fără a fi nevoie de cabluri, drivere, și poate fi folosit în cloud, fără ca utilizatorul să fie constrâns de locație. În plus, cei de la Ebriza oferă suort de la distanță în eventualitatea apariției unor probleme de funcționare.

Recent, startup-ul clujean a primit o nouă rundă de finanțare în valoare de 300.000 de euro. Astfel, evaluarea companiei urcă la 1,5 milioane de euro.

Vezi interviul start-up.ro cu Ebriza la acest link.

Ebriza transformă total ceea ce înseamnă acum casa de marcat, softul de vânzare și gestiune: acestea vor fi accesate online, non-stop, de pe orice dispozitiv, urmărind în timp real activitatea firmei, a stocurilor şi a vânzărilor. De asemenea, Ebriza integrează afacerile din HORECA, retail sau servicii cu furnizorii lor sau cu prestatorii de servicii, aplicațiile de comenzi sau de rezervări printr-un marketplace deschis oricăror dezvoltatori.