Later Edit: Înscrierile s-au închis. Vom anunța câștigătorii pe mail în cursul weekend-ului.

Puteți profita de bursele Bitdefender, însă, dacă vă înscrieți aici.

Credem că antreprenoriatul e o experiență colectivă, chiar dacă ține de puterea de muncă a fiecăruia. Dar, noi la start-up.ro, suntem în mijlocul ecosistemului și ajutăm oamenii să fie mai buni. Prin știri, prin povești inspiraționale sau prin poveștile eșecurilor unora. De asemenea, credem că educația e valoroasă. Din acest motiv am organizat tabăra Startup Your Life, Powered by FAN Courier.

În plus, pentru că suntem conectori, inițiativei noastre ni s-au alăturat parteneri care vor oferi Bursele Startup Your Life. Cei mai merituoși doritori, vor profita de pe urma Burselor. Mai multe companii vor susține astfel de burse. Trebuie să-i convingi că meriți.

Înscrie-te în acest formular și noi selectăm cei patru câștigători până luni.

IQOS, susținători ai tehnologiei și antreprenoriatului, oferă la tabăra Startup Your Life patru burse. Acestea vor acoperi cursurile și cazarea în camere Single pentru patru antreprenori în devenire.

  • Ai o afacere la care visezi, ar nu ai avut curajul să o pornești? Alături de noi poți să descoperi structura corectă, contactele și perspectivele.
  • Ai deja o afacere, dar nu știi cum să o crești? Vrei să afli cum să te promovezi, cum să fii un șef mai bun, cum să găsești piața pentru produsul tău?
  • Vrei să fii inspirat de antreprenori cunoscuți și de succes ca Bogdan Georgescu și Andrei Dumitrașcu?

Poți citi despre IQOS în acest material.

Completează formularul de mai jos cu nume, email și motivul pentru care crezi că meriți să vii la tabăra Startup Your Life. E ca un pitch, așa că vorbește-te despre ceea ce faci, ce vrei să faci și de ce vrei să vii.

Tabăra are loc între 17 și 20 mai la Hotel Royal din Poiana Brașov. 4 zile de workshop-uri, distracție și pitch. Vino alături de noi!

Dacă vrei să afli ce mai poți învăța la ediția cu numărul trei a taberei Startup Your Life, aruncă un ochi aici.

Înscrie-te în acest formular și noi selectăm cei patru câștigători până luni.