Anul acesta a fost unul mai stresant ca oricând, dar care ne-a făcut să ne dăm seama care ne sunt prioritățile și ne-a făcut mai atenți la stilul de viață și la sănătate.

Crăciunul acesta este un prilej bun de a le arăta celor dragi că tehnologia poate fi cel mai bun aliat al unei vieți active și sănătoase, iar pentru asta am compilat această listă cu gadgeturi pe care să le faci cadou persoanelor importante din viața ta.

Fitbit Sense - pentru cei care vor să-și monitorizeze îndeaproape stilul de viață

Fitbit Sense este dispozitivul de top lansat anul acesta de Fitbit și este un smartwatch cu numeroase funcționalități și multipli senzori de ultimă generație. Fitbit Sense e pentru cei care vor capacități de fitness tracking avansate, dar și o privire de ansamblu asupra sănătății fizice și emoționale. Are un design foarte plăcut, un display performant și o autonomie mare, de peste 5 zile.

Fitbit Sense este dispozitivul care nu te ajută doar să fii mai eficient în antrenamente, ci și să dormi mai bine, să te relaxezi mai rapid, să fii mai conectat la sănătatea inimii tale și la oxigenarea sângelui.

Smartwatch-ul vine cu senzor SpO2, atât de important în contextul actual, urmărindu-ți nivelul de oxigenare peste noapte. Are și un senzor de ritm cardiac, dar și funcție certificată de ECG ce te poate ajuta să depistezi AFib, adică ritmul cardiac neregulat care sporește riscul de atac de cord. Fitbit Sense generează un raport detaliat pe care îl poți trimite doctorului tău pentru analiză.

Sense vine și cu un senzor pentru măsurarea nivelului de stres, iar acoperirea ecranului cu palma pentru câteva minute va genera un raport bazat pe reacțiile pielii. Încorporează și un senzor de temperatură, ce îți va arăta fluctuațiile temperaturii la nivelul pielii din timpul somnului.

Fitbit Sense este dispozitivul pe care să-l faci cadou celor care vor să știe fiecare detaliu despre corpul lor, pentru cei care vor să optimizeze orice aspect legat de sănătatea fizică și cea mentală. Descoperă review-ul nostru complet aici.

Fitbit Sense poate fi achiziționat la un preț special de aici.

Fitbit Versa 3 - pentru cei sportivi, dar eleganți în același timp

Versa 3 e tot un device de top, orientat către cei care își doresc o viață activă, dar conectată în același timp. Împarte numeroase similarități cu modelul Sense, dar nu pune la fel de mult accent pe monitorizarea anumitor indici ce țin de sănătate.

Mai precis, nu vine cu senzor pentru ECG sau pentru stres, dar are tot ce ai putea nevoie pentru a-ți monitoriza atent antrenamentele și somnul. Mai precis, incorporează senzorul SpO2, senzorul de temperatură și pe cel de ritm cardiac. La fel ca și Sense, are GPS pentru monitorizarea precisă a alergărilor în aer liber, dar și rezistență la apă, pentru antrenamente fără griji în piscină.

E perfect pentru cei care vor să facă sport fără să aibă bătăi de cap, ceasul recunoscând automat mai mult de 20 de tipuri de antrenamentele, mulțumită altimetrului, senzorului pentru ritm cardiac, giroscopului și pedometrului incluse.

Versa 3 e perfect și pentru cei care vor să aibă notificările mereu la încheietură și să răspundă rapid la mailuri și mesaje, pentru cei care își doresc un smartwatch ușor de personalizat atât din punct de vedere al fețelor de ceas cât și al accesoriilor. Și vine, la fel ca și Fitbit Sense, îți oferă opțiunea de a plăti contactless direct cu ceasul, prin Fitbit Pay, dar și de a controla muzica de pe telefon sau din memoria internă prin câteva atingeri.

Fitbit Versa 3 e pentru cei care au nevoie să fie mereu eleganți, dar care își doresc să se mențină în formă și să doarmă mai bine.

Fitbit Versa 3 e disponibil la reducere aici.

Fitbit Inspire 2 - Tracking de antrenamente pentru orice buzunar

Fitbit Inspire 2 e trackerul de fitness care îți oferă tot ce ai nevoie pentru antrenamente reușite la un preț foarte mic. Are un senzor pentru ritmul cardiac și identifică automat, în timp real antrenamentele.

Senzorul pentru ritmul cardiac este folosit, ca și în cazul Sense și Versa 3, la o monitorizare precisă a exercițiilor fizice, dar și a somnului. Inspire 2 e brățara de fitness perfectă pentru cei care vor un dispozitiv de încredere, un adevărat partener pentru sala de fitness.

Fitbit Inspire 2 oferă și rezistență la apă, deci poți face cadou brățara și celor care se antrenează prin înot. Iar autonomia le va întrece așteptările: gadgetul rezistă timp de 10 zile cu o singură încărcare. Și aduce și notificările importante la încheietură, ca să rămâi conectat și atunci când te antrenezi.

Iar designul stilat și premium nu îi trădează prețul foarte mic, deci cadoul va fi unul foarte apreciat.

Fitbit Inspire 2 poate fi achiziționat de aici.

Fitbit Ace 2 - Cadoul perfect pentru cei mici

Obiceiurile ce compun un stil de viață sănătos se învață încă din copilărie, iar Fitbit Ace 2 este dispozitivul care îi ajută pe cei mici să înțeleagă importanța activității fizice într-un mod distractiv.

Cu un design haios, dar rezistent, Fitbit Ace 2 e perfect pentru copii și îi îndeamnă prin notificări și recompense să facă cel puțin 60 de minute de mișcare în fiecare zi. Ace 2 e un dispozitiv foarte important într-o eră în care e atât de ușor pentru copii să devină sedentari și să rămână blocați în fața ecranelor.

Părinții vor aprecia și ei acest smartwatch, fiindcă este un aliat puternic în educația sănătoasă a celor mici, monitorizând nu doar activitatea fizică, ci și somnul. Iar copiii vor fi atrași instant de culorile jucăușe și de fețele de ceas create special pentru ei.

Fitbit Ace 2 este disponibil aici.

Fitbit Premium - un singur abonament pentru toate nevoile de sănătate și fitness

Iar pentru că un cadou inspirat nu vine niciodată singur, Fitbit Sense, Versa 3 și Inspire 2 vin cu serviciul Fitbit Premium gratuit pentru o perioadă de timp.

Astfel, noii utilizatori vor avea acces la rapoarte extrem de detaliate privind antrenamentele, somnul și starea de sănătate, la sfaturi valoroase, la numeroase sesiuni video care mută sala de fitness în sufragerie, chiar și la rețete sănătoase și sesiuni de meditație.

Platforma Fitbit e unul dintre cele mai mari atuuri al acestor dispozitive, iar odată ce le vei oferi celor dragi un fitness tracker Fitbit cadou le vei oferi și acces la o perspectivă unică și detaliată asupra vieților lor. Și toate dispozitivele Fitbit cunosc și limba română, deci sunt extrem de intuitive și ușor de folosit și înțeles. Ce și-ar putea dori cineva mai mult de Crăciun?

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.