Dragobete sărută fete, dar și un cadou va fi, cu siguranță, bine primit. Mai sunt câteva zile până la sărbătoarea românească a îndrăgostiților, iar dacă încă ești în căutare de cadouri de Dragobete pentru ea, am selectat pentru tine câteva gadgeturi, care mai și sunt la reducere.

Cadouri de Dragobete pentru ea - Încărcător Wireless

Încărcătorul wireless acționează ca o punte de legătură între telefon și încărcător, eliminând astfel clasicul cablu. Utilizat la birou sau acasă, încărcătorul wireless A+ are un design elegant, discret, conturat de lumina ledurilor din dotare menite să atenționeze în momentul când telefonul se încarcă și totodată să creeze o ambianță plăcută. Acesta este compatibil cu ultimele modele de telefoane, precum iPhone 8, iPhone 8Plus, iPhone X, Samsung S8/S8 Plus sau Samsung S9/S9 Plus. Gadgetul este la reducere cu 53% și poate fi comandat aici.

Cameră foto Instant

POLAROID Originals OneStep2 este un aparat foto instant ce îmbină designul clasic cu cel contemporan. Este perfect pentru petreceri sau vacanțe. Gadgetul este compatibil cu filmele instant i-Type și Polaroid 600, are vizor optic, distanță focală fixă de 106 mm și bliț încorporat. Camera este dotată cu funcția self-timer. Această jucărie ar putea fi perfectă pentru un cadou de Dragobete pentru ea, ca să imortalizeze momentele fericite. Camera foto este la reducere și poate fi cumpărată aici.

Cadou de pentru ea - Difuzor de aroma terapie

Folosind tehnologia cu ultrasunete, amestecul de apă și ulei esențial este vaporizat în aer sub formă de vapori reci, în acest fel conservându-se proprietățile uleiurilor esențiale. Acest dispozitiv poate fi un cadoul de Dragobete datorită beneficiilor sale: împrospătează și umidifică aerul ajutând și la menținerea și înfrumusețarea pielii; reduce nivelul de stres, fiind perfect pentru meditare și activități de yoga. Aparatul poate funcționa până la 16 ore și se poate alege între 7 culori ale luminii. Gadgetul este la reducere și poate fi achiziționat de aici.

Căști Bluetooth

Printre opțiunile de cadouri de Dragobete pentru ea ar putea să fie și o pereche de căști cu Bluetooth, cum ar fi Tellur Sedna True Wireless System. Acestea asigură un sunet premium, având și o funcție de rezistență împotriva transpirației pentru antrenamentele sportive, microfon integrat pentru a nu pierde apelurile telefonice și un sistem de redare / întrerupere a muzicii. Căștile wireless au o autonomie de 3 ore. Sunt la reducere și pot fi cumpărate aici.

Cadou de Dragobete pentru ea - Boxă Amazon

Amazon Echo Dot 3 este un dispozitiv hands-free, controlat vocal, cu un mic difuzor încorporat - se poate conecta și la difuzoare sau căști prin Bluetooth sau printr-un cablu audio pentru a oferi sunet stereo difuzoarelor pe care le alege. Gadgetul se conectează la serviciul de voce Alexa pentru a reda muzică, a efectua apeluri, a trimite și a primi mesaje, a furniza informații, știri, scoruri sportive, vreme și multe altele. Datorită numeroaselor caracteristici tehnice, boxa Amazon Echo Dot 3 merită luată în considerare pentru a fi dăruită de Dragobete. Gagdetul este la reducere și îl poți cumpăra de aici cu 40% mai puțin.

Pentru mai multă inspirație, aruncă un ochi și pentru sugestiile de cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru ea - gadgeturi la reducere.