Chiar dacă nu ai reușit până acum să îi cumperi un cadou de Valentine's Day partenerei de cuplu, indiferent de statutul marital, cu siguranță nu o să se supere dacă faci o comandă azi și îi spui că urmează să îl primească în câteva zile. Între timp, pentru că am găsit mai multe gadgeturi la reducere, poți profita de banii pe care îi economisești ca să îi oferi ceva simbolic.

Cadouri de ziua îndrăgostiților pentru ea - Foreo Luna mini 2

Probabil că atunci când vine vorba de cadouri pentru ea, nu ai cum să dai greș cu un produs cosmetic, de aceea nu are cum să lipsească de pe lista noastră de cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru ea ultimul gadget cosmetic popular în rândul femeilor, dispozitivul de curățare facială Foreo Luna mini 2. Este o perie sonică ce curăță pielea în profunzime și îndepărtează până la 99,5% din murdărie, ulei, celule de piele moarta și reziduuri de machiaj. Foreo Luna reduce debutul acneelor, reduce vizibilitatea porilor și elimină punctele negre. Luna mini 2 are trei zone de curățare și opt intensități reglabile. Dispozitivul este 100% impermeabil pentru utilizarea în baie sau în duș. Poți comanda aici dispozitivul de curățare facială Foreo Luna mini 2.

Periuță de dinți electrică

Majoritatea celor care au trecut la spălarea dinților cu o periuță electrică spun că nu s-ar mai întoarce niciodată la una normală, iar acest lucru ar putea fi un motiv în plus să îi cumperi una cadou iubitei tale de Valentine's Day. Și dacă tot e Ziua Îndrăgostiților, poți profita de ofertă și să cumperi la reducere un set din cu 2 periuțe de dinți electrice Oral-B Vitality Cross Action 2D. Datorita celor 7600 de mișcări de oscilație-rotație per periaj, această periuță de dinți electrică îndepărtează mai multă placă bacteriană decât o periuță manuală obișnuită. În plus, are cronometru integrat în mâner, pentru a asigura timpul de periaj recomandat de medicii dentiști. Setul de periuțe electrice poate fi comandat aici.

Cadouri de ziua îndrăgostiților pentru ea- eBook Kindle

Dacă perechea ta este pasionată de lectură și devorează cărțile, ai putea să-i faci cadou de Ziua Îndrăgostiților o carte electronică, unde să-și țină toată biblioteca și să poate citi orice are chef în acea zi. Un eBook este mai ușor decât majoritatea cărtilor, ceea ce îl face mai confortabil de utilizat. La Kindle, cel mai avansat eBook, pagina are aceeași strălucire ca orice alt obiect din cameră, astfel nu va fi nevoie de nici o adaptare. Are Wi-Fi încorporat care permite descărcarea cărților în mai puțin de 60 secunde, ceea ce o va scuti de mai multe drumuri în librării. Este gadget mic cântărește numai 205 de grame, așa că este comod de luat oriunde. eBook Kindle este unul dintre gadgeturile la reducere și poate fi comandat aici.

Saltea de masaj cu încălzire și vibrații

Fie că lucrează în corporație sau și-a lansat o afacere și este propriul ei șef, cu siguranță are nevoie de relaxare după zi o săptămână sau chiar o zi obositoare. Ce spui dacă i-ai cumpăra persoanei dragi o saltea de mesaj, de care să se bucure în confortul casei? Lanaform este o saltea de masaj cu încălzire și vibrații, 5 programe, 3 intensități, 4 zone de masaj și 10 motoare. Salteaua poate fi folosită pentru întreg corpul. Așadar, dacă vrei să ai grijă de sănătatea fizică și mentală a iubitei tale, ca să fie mereu relaxată, cumpără-i de Ziua Îndrăgostiților un astfel de cadou. Îl poți comanda aici.

Cadouri de ziua îndrăgostiților pentru ea - Ondulator automat

Nu toate femeile au timp să meargă la coafor ori de câte ori au o ocazie specială sau pur și simplu vor să facă o schimbare la înfățișare, așa că un dispozitiv pentru ondularea părului poate fi un cadou bun de Valentine's Day. Ondulatorul BaByliss Curl Secret C1100E este primul ondulator automat, care îi va obține rapid bucle de lungă durată. Acesta dispune de un selector de temperatură pentru diferite tipuri de păr și 3 setări de timp pentru diverse tipuri de bucle. Poți cumpăra de aici ondulatorul Babyliss Curl Secret.