Abia atunci poți lua în considerare să apelezi la o bancă pentru un împrumut care să te ajute în business. ”Nu există o rețetă a succesului în obținerea unei finanțări bancare, așa cum nu există nicio rețetă antreprenorială unică a succesului”, spune Alexandru Neagu, Director al Direcției Întreprinderi Mici și Mijlocii Divizia Retail, OTP Bank România.

Alexandru Neagu va fi prezent alături de noi și în cadrul taberei de antreprenoriat Startup Your Life, care se desfășoară între 17 și 20 octombrie la Hotel Royal din Poiana Brașov.

Oficialul OTP Bank ne-a precizat și care ar fi pașii pentru a obține finanțare din partea unei bănci.

Astfel, e nevoie de o diagnoză de business, care să demonstreze situația actuală și concretă a afacerii, o cercetare de piață, care să determine situația reală a mediului concurențial, precum și realizarea unui model de business corect.

”Un model de business corect înseamnă alinierea la piață, cerințele firmei, resursele de care dispune, potențialul de creștere, precum și strategia pe următorii 3 ani”, afirmă Alexandru Neagu.

Tabăra Startup Your Life este un eveniment bianual organizat de start-up.ro prin care vrem să susținem educația antreprenorială. Expunem un număr limitat de antreprenori (maximum 25 pentru fiecare ediție) la 4 zile de educație antreprenorială, la networking cu speakeri care au experiență în afaceri și, la final, îi și premiem pe cei care dezvoltă în echipe cele mai bune idei de afaceri.

Ediția a doua din 2019 este organizată între 17 și 20 octombrie la Hotel Royal din Poiana Brașov. Participanții vor avea ocazia să se întâlnească la tabără cu antreprenori precum Felix Pătrășcanu (FAN Courier), Ioan Iacob (Qualitance), Radu Atanasiu (Profesor de Critical Thinking la Maastricht School of Management), Dragoș Nicolaescu (Antreprenor în serie și investitor), Alexandru Ion (Marketing Manager Foodpanda și fondator Nexus Gaming), Alexandru Neștian (Fondator și CEO iTux), Marian Hurducaș (Fondator Necktie Agency și om de marketing cu experiență), Ana-Maria Udriște (Avocatoo), Dragoș Stanca (ThinkDigital și festivalul Upgrade100), Roxana Magopeț (FAN Courier), Alex Dona (Fondator Marketing Mindset), Alexandru Gabriel Neagu (Director Direcția IMM OTP Bank) sau Irina Nicoleta Scarlat (Country Manager Revolut).

Pentru că locurile de la această ediție sunt Sold Out, poți comanda încă de pe acum un loc la tabăra de antreprenoriat din mai 2020, cu o reducere de 40%.